Uporabni programi za Android + opis + slike

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Če imaš offline mape je prenosa podatkov dokaj malo. Problem je recimo tujina. Vprašanje kako bo tudi zdaj po novem, ko so spremenili/ukinili offline maps.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:

Drži. Sem preizkusil, kljub temu da imam na iskani relaciji offline mapo. Že za iskanje potrebuje povezavo.
Res pa je da imaš pri paketih za 15 eur na mesec 1000 mb prenosa podatkov...

V SLO je res tako, v tujini, kjer pa je navigacija najbolj potrebna, pa stvar kmalu postane hudičevo draga! Tako da Sygic ostane!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Sprobam in javim. Govori pa v slo. jeziku
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Danes zjutraj sem testiral navigacijo. Uporabljal sem jo 30 minut, prevozil 20km in porabil okoli 3MB prenosa podatkov
smile-1.gif

Samo vodenje še ni dodelano, kakor bi morali biti. Včasih ti sploh ne pove, da moraš zaviti desno/levo ali peljati naravnost, ampak je samo tiho in po navigaciji vidiš, da moraš zaviti...

Drugič pa je to, da morda prevečkrat govori, da moraš peljati naravnost (tudi tam, kjer je logično, da bom šel naravnost, saj nimam možnosti zaviti levo in desno).

Izgovorjava je tudi bolj "kar je". Bodo morali še malo dodelat tudi to
smile-1.gif

Je pa pokritost dokaj ažurna in pravilna (nekaj naslovov sem preveril).

Uporabljajo Nokia zemljevide ali TomTom?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Obstaja aplikacija s katero bi videl na računalniku ali tablici kje se nahaja tvoj telefon. Recimo, da ti ga nekdo ukrade in se naslednji dan oglasiš pri njemu na domu
grims-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Večina antivirusov.

Jaz imam Kaspersky Internet security for mobile, plačljivo opcijo, 3,99 eur, če se ne motim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam, sem imel naloženega na Tab-u in sem lahko spremljal kje je tablica, medtem ko je bilo na tablici težko ugotovit, da je program nameščen. Sicer nekdo, ki se na telefone/talbice spozna, bo program našel, nek povprečni đanki, ki bo telefon vkradel za en fix, pa programa ne bo našel.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus
žal mi je trail prej potekel, predno sem imel možnost resno testirat. Bom mogu razkirat pa kupit:) Je pa ta ede izmed reeedkih, da nima meseče ali letne naročnine in da zgleda mal bolj profi.

V zgornjih postih omenjeni Android Lost pa nisem poštekal. Ni delal, tko kot sem si jst zamislu. Pa na vse možne gmail accounte v telefonu se neki poveže. Sicer ne vem kako globoko, sam me je tudi to mal zmotlo.

Original od samsunga ne dela, če je telefon rootan!!

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ceberus je baje med najboljšimi.

In hura za prenovo Play marketa na webu! Končno tudi tu "wishlista".

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Dobro ima nekatere (vizulane) pluse ta prenova. whislist je prisoten, slike aplikacije so boljše, review so kar pregledni čeprav ni več filtrov...
Kje najdem naprave?
Za določene aplikacije mi kaže, da imam inštalirane na napravi, čeprav nimam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
V zgornjih postih omenjeni Android Lost pa nisem poštekal. Ni delal, tko kot sem si jst zamislu. Pa na vse možne gmail accounte v telefonu se neki poveže. Sicer ne vem kako globoko, sam me je tudi to mal zmotlo.

Je kar zajeb... ja. Sem rabil nekaj časa, da sem ugotovil kako se na računalniku potem lahko kontrolira marsikaj, tudi slika s sprednjo kamero, da vidiš kdo je tat.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.964
413
83
men je pa na kompu play tok butast zdj. totalno nepregledn, 100 klikov za eno stvar. ne vem kva jim je blo treba tega. sam sfukal so še bl.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.997
113
To temo sem odprl v napačnem forumu, zato bom svoj problem napisal tudi tule:

Danes sem naložil IGO Primo za Android. Upošteval sem vsa navodila glede instalacije in ko sem kliknil na ikono, mi je napisalo vstavi IGo card. Kaj je to???

Naložil sem nekaj knjig v pdf in določene se kar lepo berejo na 7 palčnem TAB-u. Pri nekja knjigah pa je pisava zelo majhna, tako da je normalno branje praktično nemogoče. Da bi pa vsako stran povečeval, pa je precej zamudno pri listanju. Je mogoče to kako rešljivo, da je branje za vse knjige tekoče, ali je potrebno kupiti 10 palčni TAB?

Zanima me tudi kako zadeva laufa s Kindle programom. Piše da je na voljo ogromno brezplačnih knjig, vendar jih nisem našel. Ponuja se mi samo plačljive. Izkušnje???

Dejasnko sem se že odločil, da tudi zase kupim 7 palčni TAB, saj je praktično popolnoma enak večjemu, razen velikosti. Ko pa sem poteg nalagala knjige, pa sem spet postal skeptičen. Če kupim manjši prihranim cca. 100€, kar ni malo. Ne vem...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za pdf-je probaj par programov, ki so namnjeni za e-knjige. Vrjetno znajo brat tudi pdf-je pa imajo kako možnost povečanja fontov na vseh straneh.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.997
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Imaš celotno vsebino navigacije v mapici "IGO"?

Imam in sem že zrihtal Dela v 0. Danes bom poizkusil naložiti še navigacijo Sygic. Če mi bo uspelo.
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.997
113
Danes sem kupil Samsung Galaxy Tab 2 7.0 . Sedaj ravno nalagam Apps in me nekaj moti. Namreč gor je že naložena ena stran kao S Sugest, ki mi gre zelo na živce. Zajema celotno stran in ne vem kako bi jo odstranil. Tudi predhodno naložene aplikacije ne morem odstraniti. Prosim za pomoč!

LP