Uporabni programi za Android + opis + slike

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem že našel, Bills Reminder. Trial 30 dni, zgleda točno to kar iščem. Imam še Bill reminder na testu. Zgleda tudi v redu pa ceneje je.

Top shit
cheer.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem že našel, Bills Reminder. Trial 30 dni, zgleda točno to kar iščem. Imam še Bill reminder na testu. Zgleda tudi v redu pa ceneje je.

Top shit
cheer.gif

Kateri je zdaj boljši, prvi ali drugi omenjeni
sprasujem se.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
''Tega izdelka ni mogoče namestiti v državi vaše naprave.''

Zgleda nismo podprta država
bonk.gif

Tipkovnica v štartu podpira le angleški jezik pri swype, zato verjetno takšna omejitev. Čeprav je recimo na Nexusu ista tipkovnica kjer pa ostali jeziki normalno delajo.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Potrebujem nasvet...
smile-1.gif
Trenutno imam naložen Advanced mobile care, kolega pa me navdušuje nad Lookout-om.
Z delovanjem prvega sem načeloma zadovoljna, drugega ne poznam, me pa mika...
tongue-1.gif
Koliko vidim po opisu, v principu oba delujeta približno enako.

Izkušnje, mnenja, plusi, minusi?
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kakšen soliden phon locator. Na Play jih je malo morje pa se mi ne da raziskovat. Uradne aplikacije ni? BB, Samsung vem, da imata to odlično rešeno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. Jst pa iščem app za internetne radije, vendar mora nujno imeti timer, da naštimam čez kolk časa se predvajalnik ugasne.

2. obstaja app ali način za internetne radije, da lahko potem preko dlna pošljem na hifi? App od hifi-ja je mal lesen, pa bi s čim drugim probal.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
1. Jst pa iščem app za internetne radije, vendar mora nujno imeti timer, da naštimam čez kolk časa se predvajalnik ugasne.

2. obstaja app ali način za internetne radije, da lahko potem preko dlna pošljem na hifi? App od hifi-ja je mal lesen, pa bi s čim drugim probal.
Zame je TuneIn Radio najboljši, ima tudi timer... za hifi pa nebi vedel...

Nazadnje urejeno: