Uporabni programi za Android + opis + slike

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Ja to že, ampak tudi če wifi povozi data povezavo, je data še vedno prižgan in dela v ozadju (zaradi prejemanje in pošiljanje mms-ov recimo). in tako se pokuri več baterije
smile-1.gif

To sploh nima veze. Tudi če izklopiš data povezavo, bodo še MMSi vedno delovali.
Tako da brezveze da iščeš program s fakšno funkcionalnostjo, ker to sistem že sam dela.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
To pa ni res. Če imam dato izklopljeno in wifi vklopljen, NE dobim mms sporočil
smile-1.gif

Dobim samo sms, da me čaka MMS za dol potegnit. Ampak da bi mms dol potegnil, morem vklopit dato (prek wifi-ja mi ne bo naložilo mms-a).

Ampak sva malo zašla z debato, jaz iščem nekaj drugega in sicer ta program, kot sem ga opisal zgoraj
smile-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
smile-1.gif

Dobim samo sms, da me čaka MMS za dol potegnit. Ampak da bi mms dol potegnil, morem vklopit dato (prek wifi-ja mi ne bo naložilo mms-a).

Ampak sva malo zašla z debato, jaz iščem nekaj drugega in sicer ta program, kot sem ga opisal zgoraj
smile-1.gif

Tule maš temo o: MMS na Androidu
Jaz sem namestil Apndroid in mi MMS spusti skozi tudi z apndroid izključenim DATA prenosom.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif

No, meni pa v tem primeru čisto normalno dela. Kljub povezanemu WIFIju in izklopljenemu podatkovnemu prenosu se prikaže 3G ikonica in MMS se lepo pošlje oz. prejme (WIFI pa je med tem cel čas povezan).

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
HTC Desire S s stock Android 2.3.5 (mislim da je po nadgradnji na 4.0.4 tudi delalo, nisem pa prepričan), operater pa je Mobitel. Tega telefona pa žal več nimam, na trenutnem pa mi MMSi sploh ne delajo.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Aha..no pri meni pa ne delajo MMS-i brez aktivnega interneta.

Galaxy S4, uradni rom gor (proizvajalčev), operater Tušmobil (ampak tudi z Mobitelovo sim ne dela).

Očitno je neka fora v Android sistemu
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Iščem aplikacijo v kateri bi lahko vodil evidenco položnic. V smislu, da naštejem obveznosti, potem pa obkljukam, ko plačam. Datum zapadlosti je različen in se mi nemalokrat zgodi, da kakšno nenamerno pozabim plačati.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem že našel, Bills Reminder. Trial 30 dni, zgleda točno to kar iščem. Imam še Bill reminder na testu. Zgleda tudi v redu pa ceneje je.

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.178
3.207
113
Rabil bi program kot npr. Acad WS kamor vneseš podlogo dwg, jpg ...kjer se ti na to s klikom na sliki pokaže točka in zaporedna številka. ACad do neke mere to zmore samo moraš vsakič vsavit vpiši točko pa to vpisat pa zraven še točnio lokacijo dopisat

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Obstaja kak app ali način, da bi ob priklopu telefona na pc izklopil polnjenje?
Tudi, če app na roke vklopim pred vsakim priklopom na pc mi je vredu. Samo da se telefon ne fila med tem ko prenašam fajle.