Uporabni programi za Android + opis + slike

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.057
120
63
Doma
Obstaja kakšna aplikacija katera bi buila zaščitena z geslom kjer bi shranil PIN različnih kartic?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.383
179
63
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Meni dela normalno. Piši avtorju.
Izgleda da nisi nadgradil. Problem je avtorju že več kot mesec dni znan. Vsaj glede na komentarje na Play store.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Meni na HTC dela OK in program je posodobljen na zadnjo verzijo. Trenutno mi kaže vreme od nedelje do vključno s četrtkom.
Mi pa recimo za Bovec kaže, da je pri +11°C oblačno in občasno sneži...
10.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.383
179
63
38
Zanimivo... Jaz mam Motorolo, kolega HTC in nikomur ne dela. Delalo mi ni na stock ROMu, ne sedaj na CM7. Ne refresha widgeta.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Ksz... z marketa sem potegnu programček Gpsfix...

nevem, če res s tem hitrej dobiš pozicijo, vendar sem vsaj manj živčen med čakanjem
cheer.gif

Tečno je samo, da mi medtem ko sem na wifi... vsake tolk časa kako reklamo spusti.

Torej alternativa, oz. kje dobiti črno verzijo. Na blackmarket jo ni.

Tale je slovenski proizvod. Narejen, da zna SGS III mini tudi pri ugasnejnem zaslonu obdržat prižgan gps. Mogoče ni čisto za tvoje potrebe, za probat pa je. Al pa avtorja za rokav pocukat, če lahko še kaj prilagodi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=si.cult.gpsfixit

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Zanimivo... Jaz mam Motorolo, kolega HTC in nikomur ne dela. Delalo mi ni na stock ROMu, ne sedaj na CM7. Ne refresha widgeta.

Tudi meni dela po zadnjem updajtu tako kot mora. Celo malo bolj odziven je refresh.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Iščem program, ki bi ko bi aktiviral prenos podatkov, omogočil hkrati aktivacijo prenosa podatkov in 3G povezave.

In ko bi izklopil prenos podatkov, da bi onemogočil 3G in se prestavil na GSM omrežje, prenos podatkov pa bi bil ugasnjen.

?
smile-1.gif

GreenPower Free

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
201
8
18
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
A pozna kdo kako dobro alternativo za aplikacijo Dež? https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.dez

Od zadnje posodobitve naprej ne dela več widget za 5 dnevno napoved. Prav to si pa jaz želim.
smirk-1.gif

Probaj aplikacijo Sonček, ki je prav tako slovenska. Deluje brez problema, ima pa tekstovno in slikovno napoved, napoved temperatur, napoved padavin, radarsko in satelitsko sliko.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Jaz imam tega in je tudi kar natančen.
Widget ti sicer prikazuje vreme, kraj, temperaturo, datum, ..., ko pa tapneš sonček, pa ti pokaže vreme za tekoč dan in za naslednje 4 dni. Jaz imam nastavljeno, da mi refresha vreme vsakih 60 min.

edit: sem šla gledat "Dež" in je ta app, katere link sem dala, precej bolj enostavna in osiromašena...

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.248
4.224
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Ksz... z marketa sem potegnu programček Gpsfix...

nevem, če res s tem hitrej dobiš pozicijo, vendar sem vsaj manj živčen med čakanjem
cheer.gif

Tečno je samo, da mi medtem ko sem na wifi... vsake tolk časa kako reklamo spusti.

Torej alternativa, oz. kje dobiti črno verzijo. Na blackmarket jo ni.

Tale je slovenski proizvod. Narejen, da zna SGS III mini tudi pri ugasnejnem zaslonu obdržat prižgan gps. Mogoče ni čisto za tvoje potrebe, za probat pa je. Al pa avtorja za rokav pocukat, če lahko še kaj prilagodi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=si.cult.gpsfixit

Imaš tudi ActiveGPS ki je brez navlake in fura servis za GPS z malo več opcijami za nastavitev (startanje ob zagonu telefona, nastavitev natančnosti/hitrosti fixa, delovanje samo ob aktivem stanju ...).

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Iščem program, ki bi ko bi aktiviral prenos podatkov, omogočil hkrati aktivacijo prenosa podatkov in 3G povezave.

In ko bi izklopil prenos podatkov, da bi onemogočil 3G in se prestavil na GSM omrežje, prenos podatkov pa bi bil ugasnjen.

?
smile-1.gif

GreenPower Free

Hvala, sem poskusil in ni to to. Ta aplikacija mora vedno delat v ozadju in to mi ni všeč. Mislil sem bolj na to, če obstaja kakšna možnost, da bi se v to "toogle" vrstico, ki jo potegneš dol, dalo "vstavit" gumb 3G za vklop in izklop.

Hvala vseeno
smile-1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Power toggles lahko daš widget v pull down menu in si notri namečeš switche ki jih rabiš (WIFI, BT, 2G/3G, DATA ON/OFF...) na razpolago je skoraj kar hočeš.