Uporabni programi za Android + opis + slike

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Signal Boosterji pomagajo na način, da se na določeni lokaciji (recimo v stanovanju) povežejo na različne oddajnike in preverijo kje je najboljša povezava.

Tak da ti bo pomagal samo če si nekje, kjer je več oddajnikov, recimo v večjem mestu.

Aha, tako to deluje...
Drugače sem iz MB in na TM. S signalom sem načeloma zadovoljna, glede na to, da sem v 99% na TM. Se pa pojavljajo določena področja, med njimi tudi doma, ko mi sicer kaže polni signal (običajno 2G), dobivam pa smsje o nedosegljivosti.
confused-1.gif
Je možno, da me meče dol, ko preklaplja med dvema oddajnikoma?
Bom poskusila z enim od boosterjev iz Playa. Če ne bo efekta, ga še zmeraj lahko vržem dol...
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Drugače kot tako ne more delovati, ne moreš kar tako izboljšat sprejema telefona (še posebej ne s kakimi nalepkami v obliki metuljčka
grin1.gif
).

Nedosegljivost na 2G je velikokrat posledica tega, da imaš vklopljen mobilni internet. Android skoraj nonstop prenaša informacije in takrat si nedosegljiva.

Meni tudi veliokrat preklaplja ampak ne med oddajniki temveč med 2G in 3G - posledica tega, da je najbližji oddajnik UMTS (3G) 2100 MHz in je signal slabši kot na GSM (2G) 900 MHz.

Jaz imam zaradi nedosegljivosti na 2G naložen Easy Battery Saver, ki izklopi internetno povezavo, ko je ekran ugasnjen, ko ga prižgeš pa se spet vklopi. Tak sem SMS-e zmanjšal na minimum.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Obstaja kak dodatek, ki bi se "integriral" v sistem, da ko potegnes s prstom dol, da se ti poleg vseh bliznjic (wlan, zvok, bt...), prikaze se 3G za vklop in izklop?

Ne da se mi vedno 3G vklapljat v nastavitve-omrezja....

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Saj Power Toggles widget lahko postaviš tudi v pull down menu, ampak boš imel 2 kompleta switchev pol
smile-1.gif

Tako imam jaz narejeno, ker Nexus 4 namreč nima uporabnih switchev v pull down menuju
bonk.gif
....

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Drugače kot tako ne more delovati, ne moreš kar tako izboljšat sprejema telefona (še posebej ne s kakimi nalepkami v obliki metuljčka
grin1.gif
).

Nedosegljivost na 2G je velikokrat posledica tega, da imaš vklopljen mobilni internet. Android skoraj nonstop prenaša informacije in takrat si nedosegljiva.

Meni tudi veliokrat preklaplja ampak ne med oddajniki temveč med 2G in 3G - posledica tega, da je najbližji oddajnik UMTS (3G) 2100 MHz in je signal slabši kot na GSM (2G) 900 MHz.

Jaz imam zaradi nedosegljivosti na 2G naložen Easy Battery Saver, ki izklopi internetno povezavo, ko je ekran ugasnjen, ko ga prižgeš pa se spet vklopi. Tak sem SMS-e zmanjšal na minimum.

Lahko poskusiš tudi rešitev, ki je opisana v tej temi KLIK

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
ima kdo problem z aplikacijo facebook messenger? men se nikakor noče več connectat, mi napiše "there was a problem connecting to facebook. Plese check your connection and try again."

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ima kdo problem z aplikacijo facebook messenger? men se nikakor noče več connectat, mi napiše "there was a problem connecting to facebook. Plese check your connection and try again."

Meni na HTC-ju dela. O samem facebooku bi se pa dalo kaj reči, ni ravno 100% delujoča stvar pri meni...
10.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Ksz... z marketa sem potegnu programček Gpsfix...

nevem, če res s tem hitrej dobiš pozicijo, vendar sem vsaj manj živčen med čakanjem
cheer.gif

Tečno je samo, da mi medtem ko sem na wifi... vsake tolk časa kako reklamo spusti.

Torej alternativa, oz. kje dobiti črno verzijo. Na blackmarket jo ni.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
a obstaja kak app, da bi slikal poslovno vizitko, pa bi mi jo nekam shranil skupaj z mojimi pripombami in ključne besede, da bi jih po teh lahko tudi poiskal?

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Za kaj podobnega bi jaz uporabil Evernote, pa še med različnimi platformami lahko dostopaš do njega.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Iščem program, ki bi ko bi aktiviral prenos podatkov, omogočil hkrati aktivacijo prenosa podatkov in 3G povezave.

In ko bi izklopil prenos podatkov, da bi onemogočil 3G in se prestavil na GSM omrežje, prenos podatkov pa bi bil ugasnjen.

?
smile-1.gif