Uporabni programi za Android + opis + slike

veverca

Pripravnik
1. jul 2013
31
0
6
Ogromno aplikacij in uporabnih programov je na partisu, saj skoraj vsak mesec dajo gor paket plačlji aplikacij katere alhko potem zaston dol zlowdaš.
wink-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

A obstaja kak program, da se ob prejetju MMS-a telefon (Samsung Fame, android 4.1) sam poveže na net, potegne dol MMS in potem odklopi nazaj? Enako bi potreboval tudi za pošiljanje.

Moj HTC zna to narediti BP, ne vem zakaj ne Samsung...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

A obstaja kak program, da se ob prejetju MMS-a telefon (Samsung Fame, android 4.1) sam poveže na net, potegne dol MMS in potem odklopi nazaj? Enako bi potreboval tudi za pošiljanje.

Moj HTC zna to narediti BP, ne vem zakaj ne Samsung...

MMS na Androidu

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
ksz

Potrebujem nek pameten video predvajalnik. Ne rabi bit neko čudo tehnike, ker filmov ne mislim gledat na telefonu, pa priporočljivo je, da podpira večino video formatov in pa, še ena pomembna stvar, da je kapacitetno majhen.
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Bs player ali mx player.
Fb video je v flashu - chrome ga ne podpira. Probaj z opero. Če pa misliš tiste videe za katere pevpraša po playerju, bo pa bs prava izbira.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Če pa misliš tiste videe za katere pevpraša po playerju, bo pa bs prava izbira.

Ja, točno te mislim.
smile-1.gif

Hvala obema!
roza.gif
Sem imela nagledana oba omenjena (bs in mx), samo sem upala na kaj manjšega. Bom kar bs player dala gor...

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Ali obstaja aplikacija, ki formatira SD kartico, skoz neki mount-a pa in unmount-a, pa bi rad formatiral.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
To ne dela?

1. Go to the Settings app.
2. Scroll down until you find Storage then tap on it.
3. Find microSD card, it is usually located at the bottom and then tap Mount MicroSD card.
4. Delete data in card by tap Format microSD card.
5. Done. Now your SD card has been completed formatting and you can start filling it again with whatever you like.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
To pa je super novica, si že preizkusil?
Sama navigacija je že bila, samo onemogočena za Slovenijo

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Zdaj še samo moram najti način kako nastaviti slovensko vodenje, če sistemski jezik nastavljen na angleščino.
Solidno izgleda in deluje.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.939
681
113
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
To pa je super novica, si že preizkusil?
Sama navigacija je že bila, samo onemogočena za Slovenijo

Sem že preizkusil tako, da sem nastavil cilj in mi je pokazalo turn-by-turn navigacijo (prej ni). Torej dela.
smile-1.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Jaz opažam, da mi je pri nas začela delovati navagacija (brez posogobitve)...super
smile-1.gif

Ampak za delovanje te aplikacije potrebuješ podatkovno povezavo, za Sygic pa ne?! Se motim?

Drži. Sem preizkusil, kljub temu da imam na iskani relaciji offline mapo. Že za iskanje potrebuje povezavo.
Res pa je da imaš pri paketih za 15 eur na mesec 1000 mb prenosa podatkov...