Uporabni programi za Android + opis + slike

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Sem se zagrel (vsaj po opisu sodeč se slisi dobro) za: PgotoUploader vendar se zal aplikacija ze takoj na zacetku sesuje. :-(. Mogoce bo kdo drugi imel vec srece.

Rokpol

Zelenc'
6. sep 2013
1
0
1
Jaz lahko naredim za android. Povejte kolko ste pripravljeni plačati + točen opis programa kako naj izgleda.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik boc pravi:
Iscem uporaben program za upload/back up slik s telefona na domac disk (FTP(S), NAS, ....) torej dropbox, ... odpade

Tega SyncMe Wireless sem sedaj testiral in dela točno tko kot sem si zamislu:
- brez nekih registracij
- brez dodatnega SW na pc-ju
- klik na widget in kopira na PC, ki je v mreži
- določiš mapce katere se skopirajo
- lahko nastaviš urnik
- zna skopirat samo nove in spremenjene fajle (če recimo v kak word kaj dopišeš)
- in še mnogo več
grin1.gif

Vbistvu ena tak Cobian alternativa za android.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Iscem eno apk ki bi mi spremenila ip oz. Bi mi ga skrila. Sem na hrvaskem in ker nisem v slo, ne moram gledat siol tv. Mislim da je kriv ip, ki mi ga dodeli ponudnik. Ce bi ga lahko spremenil oz skril bi morda delalo. Vsekakor so vsi predlogi zazeljeni, samo da bi labko gledal zvecer kosarko. V lokalih bodo povsod gledali fuzbal nocoj dinamo hajduk

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.065
206
63
Citat:
Uporabnik tic pravi:
Iscem eno apk ki bi mi spremenila ip oz. Bi mi ga skrila. Sem na hrvaskem in ker nisem v slo, ne moram gledat siol tv. Mislim da je kriv ip, ki mi ga dodeli ponudnik. Ce bi ga lahko spremenil oz skril bi morda delalo. Vsekakor so vsi predlogi zazeljeni, samo da bi labko gledal zvecer kosarko. V lokalih bodo povsod gledali fuzbal nocoj dinamo hajduk

Fuzbal je ob 19h, košarka pa ob 21h.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Kaj pa "Cloud" zadeve ti niso všeč? Torej da imaš TODO listo tudi v browserju. Jaz recimo uporabljam Google Keep in je kar vredu, sploh sinhronizacija dela super.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.207
5
38
Kranj
rener.info
Trenutno imam Wunderlist. Google Keep sem si ze ogledoval, samo slabost je to, da ne uporabljam primarno gmaila (za maile).

edit: sem na keepu, se navajam na nek chrome plugin
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.035
1.947
113
Obstaja kaka opcija da preko androida vlecem torrente, ki se shranjujejo na disk v lokalni mrezi? Vse torrent kliente ki sem jih do zdaj sprobal nudijo samo lokalno shrambo na tablico
frown-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
To pa z aplikacijo žal ne bo šlo, ker telefoni nimajo vgrajenega oddajnika. Se pa dobijo FM oddajniki, ki jih lahko priklopiš na telefon.

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
A obstaja kakšna aplikacija,da bi lahko od drugod preko interneta gledal doma skozi svojo web kamero na računalniku?
Preprosto povedano.Kontrola stanovanja,ko te ni doma.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Tole meni zgleda kot nateg. TRIM deluje samo na SSDjih, ki imajo ustrezen kontroler, medtem ko na karticah in USB ključkih ne deluje (tam ima OS namreč direkten dostop do sektorjev). Tam bi kvečjemu pomagal že navadni defrag.

Za sistemsko particijo pa se na Android 4.3 TRIM itak izvaja dnevno (plus neki dodatni pogoji glede napolnjenosti baterije). Tako da res ne vidim potrebe po tej aplikaciji.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
427
72
28
Citat:
Uporabnik Ratter pravi:
A obstaja kakšna aplikacija,da bi lahko od drugod preko interneta gledal doma skozi svojo web kamero na računalniku?
Preprosto povedano.Kontrola stanovanja,ko te ni doma.

IP Cam Viewer Lite