Uporabni programi za Android + opis + slike

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj govora je ravno o internem spominu, SSDju in ne o USB ključkih in SD karticah? App počne to, kar Android 4.3+ dela sam, prej pa ni znal. Torej to lahko uporabiš, če imaš na telefonu verzijo pred 4.3.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Saj govora je ravno o internem spominu, SSDju in ne o USB ključkih in SD karticah? App počne to, kar Android 4.3+ dela sam, prej pa ni znal. Torej to lahko uporabiš, če imaš na telefonu verzijo pred 4.3.

Aja, jaz sem mislil da je to namenjeno samo za naprave z Android 4.3, zato se mi je tudi zdel tak program nesmiseln.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
mam eno vprašanje ... iz spletne strani appdroid (vem da je v nasprotju z androidom
wink-1.gif
) si hočem potegniti neko veliko datoteko ... čez 500mb recimo ... in potem mi javi opozorilo, da imam premalo prostora - 400mb ... kako nastavim, da bi vse, kar bi prenesel iz interneta se mi shranilo na kartico - ena je integrirana 16gb in ena vstavljena 16gb .. Kakšna ideja?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.065
206
63
Obstaja kakšen dober programček, ki ugotovi WIFI geslo? Tak ki resnično deluje... pa da ni treba telefon rootat.
Včasih je pač mobilna povezava obupno počasna, naokoli pa polno WIFIjev, a žal zaščitenih.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Obstaja kakšen dober programček, ki ugotovi WIFI geslo? Tak ki resnično deluje... pa da ni treba telefon rootat.
Včasih je pač mobilna povezava obupno počasna, naokoli pa polno WIFIjev, a žal zaščitenih.

Živim v majhnem stanovanju, naokoli pa je kup velikih, samo vlomiti je potrebno.
Imam star avto...
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:

http://www.backtrack-linux.org/

Ko boš naštudiral, še meni povej
cheer.gif

Dam tudi 100€
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.862
6.616
113
Citat:
Poizkusi kakšnega od programov, ki uporabljajo spletne baze, notri so tudi gesla slovenskih wifi-jev (lokali, predavalnice), ki so jih shranili uporabniki:
WifiPass

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Na Alcatelu X-POP mi gps ne najde satelitov. Ali obstaja kakšen program, da se to vzpostavi?

Nazadnje urejeno:

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Nisem fan družabnih omrežij, Twitter pa mi izgleda zanimivo...

Nisem expert, zato bi vas prosil za malo pomoč.

Twiter se mi zdi zanimiv, uporabljal bi ga za spremljanje novic, ne za sheranje slik, blogov, duck fejsov, itd...

Torej potrebujem programček, ki bi mi podajal novice- cnn, bbc, times, 24kur, rtv, bloomberg, itd.

In kot tak se mi zdi twitter perfekten, morda se motim, ker programa ne poznam.

Ali obstaja kakšen podoben program, ali se moram prijaviti na tweeter---idealno bi bilo če bi lahko spremljal stvari brez, da ustvarim račun.

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Za spremljanje novic bi rekel, da so najbolj primerni rss agregatorji, po zaprtju google reader uporabljam feedly.
Kar prilagodljiv.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly

Kako izgleda

https://www.youtube.com/watch?v=H_MWM77oHwA

Tale feedly je približno kot flipboard?

Potrebujem nekaj takega, kot imajo na 24kur na desni strani zaslona.

Vsake toliko se pojavijo tviter updejti.

Torej rabil bi neke vrste samo tviter reader kamor lahko vnesem tv hiše, časopise in osebe, ki me zanimajo in jih tako spremljam...

Mislim, da bom moral kar odpreti twiteer acc

Ali se twiteer razlikuje od FB, je to bolj platforma za novice in ne toliko za duck face in glupe babe...

Black

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na tweeterju imajo ljudje(podjetja) račune in lahko dodajo kratek tekst, link do novice in kako sliko. Tekst je lahko dolg 140 znakov.

To je tudi vse, brez raznih lajkov. Če hočeš komu 'odgovorit' v besedilu uporabiš njegov nick (recimo #michaeljordan).

Če hočeš na tweeter strani spremljat določene uporabnike potrebuješ račun. Na drugih aplikacijah mogoče ni treba. Sicer pa ni treba imet tak osebnih podatkov kot na Facebooku, lahko si narediš uporabniško ime ''goerhgiwjg90452''.