Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Nisem ga poslušal, razen ko je pač bil na radiju, pa vendar R.I.P.
roza.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Eden redkih, kateri je z glasbo pozitivno združeval ljudi s področja nekdanje Jugoslavije in s(m)o ga imeli radi ravno zaradi neobremenjenosti s politiko, ki zastruplja ljudi po vsem svetu in širi nestrpnost med narodi. Njega je bilo povsod dovolj in povsod je fural pozitivno in Makedonci so lahko upravičeno ponosni nanj in hkrati žalostni, da jih je mnogo prezgodaj zapustil simpatični Toše.

Mirno počivaj, Toše
roza.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Res lepo od Makedoncev, da pokažejo, kako ponosni so nanj. Saj so lahko upravičeno.

Zaradi njegove smrti so danes v Makedoniji razglasili dan žalovanja.

klik

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Vozač Tuarega najvjerojatnije je, zbog nepoštivanja razmaka između vozila, udario u kamion talijanskih registracija koji se kretao ispred njega. Potom je izgubio nadzor nad upravljačem i autom udario u središnju zaštitnu ogradu na auto cesti.

Jao, tega je res skoda. Imel je lepe komade, dober glas. Se še spomnim, da ko sem se lani peljal na morje, sem imel samo njegov cd v avtu, pa mi ni blo žal...Res ima dobre komade, bil je fajn dečko... Škoda ga je...

...sad te ima,a sad te nema
crazy1.gif

Toše, RIP
roza.gif

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

Same story kot pri Richy Valentino. Mogoče se ga spomnete po pesmi La Bamba...
Najbrž misliš Ritchie Valens.

Sicer letalska nesreča takrat, pa vseeno. New York Times je poročal, Dan ko je umrla glasba (Ritche ni bil sam v letalu..) Vedno škoda takega mladega talenta
roza.gif

Antonio

Pripravnik
21. avg 2007
125
0
16
43
Nekje v daljavi
Vsakega človeka je škoda, je pa res, da se pri slavnih to še bolj pozna, ker je za njega slišalo miljone ljudi in ki jim je prirasel k srcem....nisem bil ne vem kakšen oboževalec njega, ampak imel je dobre komade, še posebno sem ga pa začel spoštovati, ko je zapel komad v slovenščini. Morem priznati, da mi je komad eden iz med najboljših v slovenščini...naj počiva v miru in tudi vsi ostali, ki prehitro nas prekmalu zapustijo
roza.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Letos junija sem bil na njegovem koncertu. Res je bilo noro vzdusje. Sicer nisem bil ravno velik obozevalec, ampak par komadov je mel pa super!

BTW: pridem popoldan domov, pa vidim na strezniku mocno povecan promet. Nic mi ni bilo jasno, ker je bilo res cudno. Potem mi pa kapne v glavo, da folk verjetno gleda fotke s koncerta.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
frown-1.gif

Mene je ta novica danes povsem potrla. Par dni nazaj smo občudovali njegove pevske sposobnosti preko youtuba, nameravali iti v BTC na koncert, zdaj pa to. Pri 26-letih, sredi hitrega vzpona kariere, eden največjih vokalov balkana. Nesrečna zgodba, ki precej spominja na Draženovo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Eden redkih, kateri je z glasbo pozitivno združeval ljudi s področja nekdanje Jugoslavije in s(m)o ga imeli radi ravno zaradi neobremenjenosti s politiko, ki zastruplja ljudi po vsem svetu in širi nestrpnost med narodi. Njega je bilo povsod dovolj in povsod je fural pozitivno in Makedonci so lahko upravičeno ponosni nanj in hkrati žalostni, da jih je mnogo prezgodaj zapustil simpatični Toše.

Mirno počivaj, Toše
roza.gif

Podpis!
aplauz.gif

Enkrat sem ga gledal v neki slovenski oddaji, kjer je podeljeval vstopnice za svoj koncert slovenskim deklinam. Nisem mogel verjeti, da je lahko taka zvezda tako simpatično preprosta.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
U moru kvazi pjevača koji preplavljuju glazbeno tržište, Toše Proeski oduvijek je bio poznat kao nevjerojatni talent i pravi profesionalac. Za sebe je često govorio kako "postoji zbog publike", dok su mu kritike uvijek bile manje važne. Jedan je od rijetkih izvođača na našim prostorima koji je imao odvojene diskografske projekte za svaku zemlju bivše Jugoslavije, a u svakoj od njih redovito je dobivao najvažnije glazbene nagrade. Omiljen među kolegama glazbenicima i obožavan od strane tisuæa obožavatelja, Toše Proeski bio je i ostat æe jedan od najsvjetlijih trenutaka pop glazbe na ovim prostorima.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:

Mirno počivaj, Toše
roza.gif

Podpis!
aplauz.gif

Enkrat sem ga gledal v neki slovenski oddaji, kjer je podeljeval vstopnice za svoj koncert slovenskim deklinam. Nisem mogel verjeti, da je lahko taka zvezda tako simpatično preprosta.

Samo res. Prov žal mi ga je...
crazy1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
pa kaj je to za en fuzbaler.... prvič čujem za njega.... ampak ga vsi poznajo
confused-1.gif

drugače pa R.I.P.
frown-1.gif