Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
WHY
confused-1.gif

toše, počivaj v miru, naj te angeli čuvajo....svem tvojim najdražjim pa izrekam sožalje....
roza.gif

Becaus the car chrasht!
roza.gif

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Glasba mene pravzaprav sploh ne zanima - niti malo.

Toše, njegov glas in njegova karizma (pa tudi stas) pa sta me čisto prevzela, že prvič, ko sem ga slišala. Edini, ob čigar v-spotu sem lepo sedla k TV in v miru pogledala do konca.
Priznam ,da prej nisem vedela, da je bil še mnogo več kot le pevec.
Škoda Tošeja. Edino, da bogovi vzamejo, kogar ljubijo, se mi pri tej tragični izgubi zdi smiselno, pa še to...

RIP in mnogo več.
roza.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ah sej so vsepovsod njegovi intervjuji... in memoriam! Na Pink so tut sfurali to... glasbena oddaja ... tok je lepo odpel ej... res angelček!!
roza.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Sam ,da pa v Makedoniji otroci zaradi tega 3 dni ne gredo v šolo, da je parlament opustil vse seje za 3 dni
crazy1.gif

To pa marsikaj pove o tem narodu. Da ne uporabim ravno kake žaljive izraze.
rolleyes-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Moraš se zavedat, da je to država, kjer je vse v k**** in tak človek kot je bil Toše jim je bil v ponos. Bil je uspešen in uspešno je predstavljal državo. Preberi si eno moje sporočilo, ki ga je napisal Makedonec. Za njih je bil pravi heroj.

gregap

Pripravnik
11. okt 2007
233
0
16
Morm radar postavt, da mi povejo.
Tu je ena izmed vecih slik, vendar je tu lepo vidno, da je Tose se v avtu ker so se prvo morali napasit oci in potem rezat fanta vn iz avta. Zalostno. Na sliki se vidi roka ki visi vn iz avta.
77894-ATT274255.jpg

Priponke

• 77894-ATT274255.jpg
    77894-ATT274255.jpg
    50,4 KB · Ogledi: 270

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Zoper voznika tourega, v katerem je umrl Toše Proeski, je hrvaška policija vložila kazensko prijavo. Hrvaško odvetništvo bo primer predalo Makedoniji.

„Policija je opravila svoj del posla. Podali smo kazensko prijavo zoper makedonskega državljana, 32-letnega Georgija Georgijevskega, zaradi povzročanja prometne nesreče s smrtnim izidom,“ je za 24ur.com povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujiæ.

Preiskovalni sodnik je naročil izdelavo izvedenskega mnenja, ki naj bi razjasnilo vzroke za nesrečo. Mnenje naj bi bilo izdelano do konca tedna, med drugim pa naj bi pojasnilo tudi, zakaj se v vozilu niso aktivirale zračne blazine.

Nujiæeva je za 24ur.com potrdila, da Georgijevski ni bil pod vplivom alkohola ter da je še vedno v splošni bolnišnici v Novi Gradiški, saj je v nesreči utrpel težje poškodbe.

VIR

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
..ksz...

Ne zganjati histerije, lepo prosim.

Toše - tudi če bi slučajno preživel takle kreš - zelo verjetno ne bi bil nikoli več na odrih. Zelo verjetno sploh ne bi več niti zase vedel, kdo je.

Nesreča je tragedija, vendar ti niso imeli kaj narediti.

Sprednji desni del avtomobila je dobesedno stlačen na zadnje sedeže.

Itak si pa mora vsak reševalec "napasti oči", če sploh želi pravilno pomagati.

Tole je ena izmed najtežjih služb.

Ni posebej velik užitek gledati tako in drugače zmaličena trupla.

Vsaj jaz tega ne bi nikoli hotela početi.

Pa še vprašanje za vse moraliste - Kako to, da so fotke takole javno objavljene, kdo jih objavlja, kdo jih gleda in zakaj ji gleda? A to pa ni "pasenje oči"?

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.