Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ma dej no!

Sej ambasador je že kr vsak k je mal bl prepoznaven. To ni nič takega. Mladim tud vsi pomagajo. Veliko športnikov rata bogatih iz revščine. In ravno tako pomagajo v svoji okolici. Kako je skromen? Po čem sklepaš? Imel je šoferja, touarega, mogoče se ni hvalil z svojo uspešnostjo. Ok, o njegovih glasbeni kvalitetah ne vem dost. Men ni bil nič posebnega. Pač še ena zvezda enodnevnica, tko kot vsi glasbeniki k jim uspe v zadnjih 10-15 letih.

Men se svet podre, ko mi umre kdo od bližnjih, ne pa en glasbenik tmle, k je pač uspel. In tud tko bi bilo pravilno! Ljudje niso normalni. Nimajo nekih meril, kdo je zares pomemben in kdo ne. Sej pomoje je to mal povezano tud z kulturo pa to. Jest mislim, da tud če bi mi imeli tok uspešnega glasbenika, se ne bi delal tak pomp okol tega. Ali pač?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Slovenija ni enaka Makedoniji
Šofer je bil njegov prijatelj
Z avtom je šel zato ker ni maral letet
Ambasador NI vsak ki je mal bl prepoznaven, ampak tisti človek, ki kaj dobrega stori za druge
Tisti športniki, ki ratajo bogatih iz revščine pomaga revnim da jim lajša življenje, jim omogoči revnim kaj kar si sami nikol ne bi mogli

Primerjaj to evforijo s Haiderjem? Je ta pomp ki ga zganjajo okoli njega tudi "bolan"?
Ja smrt nekoga, ki je ogromno naredil zate če ne neposredno pa posredno prizadane vsakogar

Toše RIP

/me off

crybaby.jpg

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Sem se ustrašil, da je še enkrat umrl, ko sem videl temo ponovno na vrhu...!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni se pa zdi to že vse malo preveč, ta cirkus okoli umrlega glasbenika, kot da je bil kaj več vreden od npr. afriškega otroka, ki je umrl zaradi pomanjkanja hrane.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
sam sem Tošeta žal začel poslušati šele po njegovi smrti...in pogosto mi pridejo solze v oči.
izvrsten vokal, pel je tako v materinščini, hrv.,slo.,ita in ang. bp. verjamem da je bil velik talent, ki bi imel še marsikaj pokazat. zato R.I.P. Toše.

ja so pa tudi ljudje ki vse zbanalizirajo.... zato ker so sami samo povprečni in zavidajo talente drugim, ker sami svojih ne znajo oz.nočejo izkoristiti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no bomo vidl kako bo drugo leto ob obletnici haiderjeve smrti... zihr se no bo čas v avstriji kr ustavil! verjetno bo kakšna spominska slovesnost, ampak zgolj zarad bontona. in tud zdej, kaj pa je bilo? par posameznikov je bilo prizadetih, ostali so pač rekl, škoda ga je, ampak life goes on! Pa tud ne vem če je primerjava s politikom in glasbenikom smiselna. Ker politik dela nekaj za interes posameznika, glasbenik pa le za njegova ušesa.

Vglavem priznej da je cel pomp okol tega pretiran pa je. Pa mislim da tud ti sam veš da je.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
ne sam odgovor na tiste ki zraven dodajo Haiderja in afriške otroke.

@mhmm: sorry mate. try somewhere else.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Mislim da ima človek po enem letu dovolj vlačenja po zobeh, ali je bil res dober ali pa samo navaden smrtnik... zato mislim da je skrajni čas, da na tem mestu zaključimo debato.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.