Škoda ga je.
Ampak tako je - uspešni ljudje, ki se jim čez noč začno odpirati vsa možna vrata, pozabijo, da včasih nima smisla hiteti, da prideš skozi vsa od njih. Da ni nič narobe, če skozi kakšna ne greš.
Bila že v podobni prometni nesreči (ne z vidika posledic, ampak razlogi so bili isti - na vsak način priti do določene ure nekam, četudi smo noro utrujeni), drugič sem pa raje ustavila avto in šla spat. Kar na parkirišču. Z določenimi ljudmi se prav zaradi tega razloga ne vozim več - med njimi je tudi moj šef in še nekdo od mojih bližnjih. Hecno, ja - jaz se ne vozim z ljudmi zato, ker so utrujeni in ker hočejo s to utrujenostjo še vseeno prinoreti na nek cilj. Očitno to pride s starostjo - da ni več glavni problem alkohol (da bi hoteli pijani voziti), ampak utrujenost. Sem in tja pa vidiš pa celo ljudi, ki oboje kombinirajo. In ti so daleč najhujši. Imam pa celo kolega, za katerega že zadnje dve leti vsi samo čakamo, kdaj se bo ubil na cesti (teden dni po največ 4 ure spanja na dan, dnevno po najmanj 5 ur v avtu, na Red Bullih, oči sploh nima več belih). Upam, da takrat ne bo še koga vzel s seboj.
Mal off topica, ampak toše je lep primer te napake, o kateri se začuda skorajda nič ne govori.