Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
R.I.P.
roza.gif
ni ga več, balkanski slavček

nisem sicer kaj dosti poslušal, ampak fant je imel glas - kocine so ti šle pokonci - tudi nepoznavalec je začutil, da je v njegovem glasu in muziki nekaj več, kar odstopa od povprečja.

Škoda ga je
roza.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Toše R.I.P.
cry12bpy.gif

Zadnjič sem na radiu slišal nek slovenski komad, ki je šel v ušesa in nisem imel pojma, kdo to poje. Znan glas ampak nisem vedel kdo je. Po pesmi pa so povedali, da je pel Toše. In to popolnoma brez naglasa. Respect!

verjetno si mislil tega

toše proeski - moja

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Vsakega zivljenja je skoda, da pa tak talent sele na zacetku svoje kariere ugasne na cesti je pa tragedija. Svojim obozevalcem je pustil ogromno, raje ne pomislim koliko je imel se pred sabo, ker je res zalostno.

Toše počivaj v miru, tvoj angelski glas bomo žal lahko samo še poslušali prek medijev.
roza.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Škoda ga je.

Ampak tako je - uspešni ljudje, ki se jim čez noč začno odpirati vsa možna vrata, pozabijo, da včasih nima smisla hiteti, da prideš skozi vsa od njih. Da ni nič narobe, če skozi kakšna ne greš.

Bila že v podobni prometni nesreči (ne z vidika posledic, ampak razlogi so bili isti - na vsak način priti do določene ure nekam, četudi smo noro utrujeni), drugič sem pa raje ustavila avto in šla spat. Kar na parkirišču. Z določenimi ljudmi se prav zaradi tega razloga ne vozim več - med njimi je tudi moj šef in še nekdo od mojih bližnjih. Hecno, ja - jaz se ne vozim z ljudmi zato, ker so utrujeni in ker hočejo s to utrujenostjo še vseeno prinoreti na nek cilj. Očitno to pride s starostjo - da ni več glavni problem alkohol (da bi hoteli pijani voziti), ampak utrujenost. Sem in tja pa vidiš pa celo ljudi, ki oboje kombinirajo. In ti so daleč najhujši. Imam pa celo kolega, za katerega že zadnje dve leti vsi samo čakamo, kdaj se bo ubil na cesti (teden dni po največ 4 ure spanja na dan, dnevno po najmanj 5 ur v avtu, na Red Bullih, oči sploh nima več belih). Upam, da takrat ne bo še koga vzel s seboj.

Mal off topica, ampak toše je lep primer te napake, o kateri se začuda skorajda nič ne govori.

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
ja, lekcija vsem slovenskim pop pevcem - jaz bi mu podelil državljanstvo

res ga je škoda, žal mi je, da nisem šel v križanke ga poslušat

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Toše R.I.P.
cry12bpy.gif

Zadnjič sem na radiu slišal nek slovenski komad, ki je šel v ušesa in nisem imel pojma, kdo to poje. Znan glas ampak nisem vedel kdo je. Po pesmi pa so povedali, da je pel Toše. In to popolnoma brez naglasa. Respect!

verjetno si mislil tega

toše proeski - moja

Ja, točno ta. Čeprav je pa zvok totalno v vagini. Je treba slišati studijsko posnet komad.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Iz Makedonije:
Citat:
Trenutno u Makedoniji idu vanredne vijesti koji objavljuju informaciju da je danas u 6,30h u blizini Nove Gradiške – Hrvatska u prometnoj nesreæi poginuo Toše Proeski - najveæa makedonska zvijezda. Toše Proeski, koji je bio i velika zvijezda u svim zemljama Ex-Jugoslavije, je bio naš najveæi ponos, a mi smo imali naviku reči da je i naš najbolji izvozni produkt. Nažalost istorija se ponavlja, Makedonija gubi svoje najbolje ljude prerano.

MorphX

Zelenc'
13. okt 2007
4
0
1
R.I.P. majstore, nisi si zaslužu umret tako mlad.
roza.gif

P.S.: me skozi obletavajo spomini na Dražena, ki je v podobni situaciji zapustil praznino na tem svetu.
frown-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.