Ljubljana - brezvezno mesto?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.931
5.378
113
19. jul 2007
2.944
1.659
113
Tole nas pa uvršča na listo 'Shithole Countries' :bonk:

V Maximarketu še vedno niso odkrili vzroka onesnaženja vode
Lokali v sklopu veleblagovnice so zaprti

"Deli Maximarketa so na žalost še vedno zaprti, ker nam še vedno ni uspelo odkriti vzroka, čeprav v odkrivanje namenjamo veliko naporov, sodelujemo z zunanjimi institucijami in strokovnjaki," so sporočili iz Mercatorja.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.561
16.874
113
Glej no glej, tole je pa projekt mojega prijatelja iz otroštva :)

Poanta:
Na križišču Slovenske ceste in Tomšičeve ulice v Ljubljani se zaključuje postavitev nove vodne skulpture, ki bo uradno odprta predvidoma junija. Zakaj taka skulptura? Projekt želi prispevati k ohlajanju mesta, oživljanju prostora in ozaveščanju o pomenu pitne vode in okoljskih vrednot.
"Ob načrtovanju prenove tega javnega prostora smo se odločili postaviti skulpturo v obliki vodnjaka, ki bo ploščadi pred arkadami Konzorcija dala značaj trga in ponujala različne interakcije ter bo privlačno in prepoznavno obeležje glavne ulice z bogato zgodovino, povezano z miti in legendami," odgovarjajo na MOL.
Skulptura naj bi s svojo obliko in doživljanjem vode neposredno nagovarjala javnost, da je pitna voda vir življenja in zagotovilo njegove prihodnosti.

Vrednost:
Projekt v vrednosti okoli 544 tisoč evrov (brez davka) izvaja podjetje KPL

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.631
949
113
Glej no glej, tole je pa projekt mojega prijatelja iz otroštva :)

Poanta:

Vrednost:

Pri komu so takrat napeljevali cevi za centralno kurjavo, pri njem ali pri tebi? :)

• Haha
Reactions: Matey