Umrl TOŠE PROESKI

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
v soboto je imel planiran nastop v btc city-ju, pa sem imel namen da ga grem pogledat, ampak očitno mi ni blo namenjeno...

glih zdaj sem videl reklamo za koncert
13.gif

kolk so na tv3 neobveščeni lahko bi že umaknili

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
@Don Corleone: a je kdo rekel, da me veseli to? ker me ne...

je pa res škoda, bil je talent, poslušljiv, pa za razliko od mnogih današnjih pevcev je celo imel posluh.
tongue-1.gif

@Tamčika: žal je mičkan zamika...
tongue-1.gif
sem ravno pisal in objavljal, ko je bilo jasno, da je žal res... je pa najprej vsebinska urednica letela mimo mene, da kakor noben nič ne ve... pa sem vseeno upal, da gre za hoax... ampak, žal ne gre...

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Res škoda takega pevca kot je on. Obžalovanja vredno. On je bil eden od pevcev ob kateri glasbi so se mi postavile dlake pokonci. Enostavno so bile njegove pesmi na mnogo višjem nivoju, kot pa recimo od drugih južnih izvajalcev, ki se na moč trudijo na naši sceni (Karma, Stavros itd). Vendar mu ti ne sežejo niti do kolen.

Naj počiva v miru.

Pa tako sem rad slišal južni melos, ki ni bil Hrvaškega izvora.

Nazadnje urejeno:

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
R.I.P., škoda je vsakega mladega fanta...
roza.gif

Sicer ne poznam njegove glasbe, kljub temu pa sem dostikrat slišal zanj, da je velik talent. Naj počiva v miru!

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Zelo žalostno, ta usoda je res k.u.r.b.a.... človeku je ravno uspelo in potem konec....beda, barabam se pa nikoli nič ne zgodi...

R.I.P.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Men od začetka njegova muska ni preveč sedla, zadnje cajte pa vedno bolj, mislim da je bil v njem še velik potencijal...

R.I.P.
roza.gif

lp

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Tukaj sploh ni bistvena glasba, bistvo je, da je umrl mlad človek na začetku svoje poti...

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Toše R.I.P.
cry12bpy.gif

Zadnjič sem na radiu slišal nek slovenski komad, ki je šel v ušesa in nisem imel pojma, kdo to poje. Znan glas ampak nisem vedel kdo je. Po pesmi pa so povedali, da je pel Toše. In to popolnoma brez naglasa. Respect!

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Dizzy, kako ste vi klicali meneđerko, in o dogodku ni nič vedela? Mediji pišejo, da je bila udeležena v nesreči.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
to je pa bil šok zdej ej...
confused-1.gif

prou hotla sm it na njegov koncert, kr enga sm že itak zamudila k je pršlo neki vmes... zdej pa... mah joj nooo
confused-1.gif

Naj počiva v miru
roza.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.