KSZ
Mene pa bolj zanima kje je bil kakšen telesni stražar?
Tak hate tip bi ga že skoraj mogel imet.
Mene pa bolj zanima kje je bil kakšen telesni stražar?
Tak hate tip bi ga že skoraj mogel imet.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ
Tudi jaz ne odobravam takšnega obnašanja kot ga nekateri tukaj izražate. Radost pri tuji nesreči vas bo še kako tepla. Pogumni ste.
Zdaj pa naprej na temo, meni pa ni jasno kako je lahko avto zaneslo, ki je poln elektronike, ki takšne zadeve preprečuje. Po sledeh, ki sem jih gledal je peljal samo naravnost, kot da bi zaspal. Zatem ga je odbilo pri betonskem stebru, nobenih sledi manevriranja, popolnoma ničesar.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ
Tudi jaz ne odobravam takšnega obnašanja kot ga nekateri tukaj izražate. Radost pri tuji nesreči vas bo še kako tepla. Pogumni ste.
Zdaj pa naprej na temo, meni pa ni jasno kako je lahko avto zaneslo, ki je poln elektronike, ki takšne zadeve preprečuje. Po sledeh, ki sem jih gledal je peljal samo naravnost, kot da bi zaspal. Zatem ga je odbilo pri betonskem stebru, nobenih sledi manevriranja, popolnoma ničesar.
Vozil je Volkswagen. To ni ravno čudo božje od avta. Še posebej, če ga vozi govedo.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Madona, kakšna kruta usoda.
Kakor koli že - škoda ga je. Kot je škoda vsakega človeka.
Tak nasprotnik konsolidira moči tudi na drugi strani - bomo videli, kaj bo sedaj.
Je pa - vsaj zame - že drugo opozorilo letos: ni bogov, vsakemu se lahko zgodi, tudi najbolj uspešnim najmočnejšim in mladim.
Svet je pač takšen, da se tudi ne bi menili o njem, če bi bil dober človek.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ksz.
Prosim da, če je tema namenjena "osmrtnici", pa kogarkoli že, naj debata ne uhaja toliko na politiko. Odprite tam temo in se kregajte al je bil dober al je bil slab. Bil je človek...
Predsednik SNS Zmago Jelinčič je za 24ur.com dejal, da "je Haider dobil to, kar je iskal. Umrl je na slovenski zemlji."Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Naš politik njegovega kova je menda prijavil,da je Haider dobil kar je iskal