v normalni državi dobiš kontrolo, ki se predstavi kot stranka, a mi lahko prevtite števc nazaj...
Pri orožju je pač zakonsko veliko bolj določeno, predvsem za tisto orožje za katero je potrebno dovoljenje... torej namen, hramba itd... itd...
Danes vemo, da je to popoldanski šport, stvar se da hitro uredit, vendar je pr nas pač tko kot je... naprimer da nekdo šverca in vleče socialno...
Stvar kot jo predstavljaš ti, gre v to smer, da nobeden nobenemu nič ne more..... Če gledaš v Slovenijo imaš ravno ta občutek, ki ni daleč od resnice...
Sam sem kupil od nekega d.o.o. ja pred 6 leti sharana. Dobil sem potrjeno servisno poštemplano z štempilko od verovškovega servisa..... Na servisu pa so mi povedali, da se ta štempilka več let ne uporablja in da avto pri njih nikoli ni bil servisiran..
Rešil sem sicer meni vprid..... Po vprašanju od kod potem štempilke uradnega servisa, četudi so menjane (se jih more uničiti) je bilo samo nejeverno skomiganje... Po hitrem postopku sem dobil kupnino nazaj. Ker sem direkt na servisu hotu poklicat policijo in me je čudežno prodajalec sam poklical in mi zagotovil, da bom dobil kupnino nazaj......
to pa je tudi edina negativna izkušnja..... Sumljivo pa se mi je zdelo, kako hitro je bil prodajalec obveščen, kaj nameravam nardit, torej je to počel nekdo iz servisa.........