Citat:
Uporabnik reality pravi:
v normalni državi dobiš kontrolo, ki se predstavi kot stranka, a mi lahko prevtite števc nazaj...
Dvomim da bodo lahko meni prepovedali da na svojem avtu lahko vrtim števec nazaj... Na svoji lastnini (avtu) lahko delam jaz
kar hočem dokler s tem ne spremninjam voznih lasnosti ala nižanje, širše gume, spojlerji, ker zaradi 300k prevrtenih nisem nič bolj nevaren v prometu; nenazadnje pa zato imamo tehnične.
In bodite prepreičani, vsi avti ki pridejo iz .fr, .it, .de., imajo zavrtene števce, sem pred letom kupoval pasata 07/08, si jih ogledal
kakšnih 50 komadov po celi sloveniji, tudi avte ki so še bli na šleperjih, da bi ja bil prvi pri koritu in kot začarano so imeli popolnoma
vsi 125-150k km, večina je bila na magičnih 133.700, razlike v notranjosti pa seveda enormne, in če se je že našel kak z recimo 170k km
je bil po notranjosti gledan daleč najlepši, čudno...
Sicer pa če bodo kakorkoli že preprečli vrtenje števcev; mater se je težko zapeljat tričetrt ure do Graza al pa slabo uro do Zagreba.
Nevem zakaj bi to blo kakorkoli kaznivo, da na svojem avtu jaz sebi nastavim št. kilometrov tako kot meni paše. Če pa je koga strah
da bo nafukan in gor in dol, nova Dačija karavan dizl se dobi za cca letno plačo, nevem zakaj se je treba v rabljene zaganjat, če
pa nova bela prosidka stane 9 jurjev, če pa hoče jeepa, pa ima Dusterco za 12k...