Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Tudi njegov osebni pomočnik pravi da se je menil z svojim šefom preko telefona in trdi da ni bil pijan.
Citat:
A so ponesrečenim na blanci odvzeli kako kri a niso oni tut prej enega piknika imeli?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pa saj so nas v šoli učili srbohrvaščino. Si mogoče premlad, pa tega ni bilo več?Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
To si pa podobno vprašal, kot če bi vprašal, če morajo žirovci govoriti po prekmursko?Citat:
Torej bi mi po tej logiki v Jugoslaviji pred 20+ leti morali govorit Srbsko?
Nebi rekel.
Pred 20+leti smo Slovenci živeli v državi Jugoslaviji, avstrijski Slovenci pa živijo v državi Avstriji.
In če bi avstrijski Slovenci po tvoji logiki morali govorit avstrijsko (nemško), bi po isti logiki Slovenci v Jugoslaviji morali govorit jugoslovansko (srbsko).
Kako misliš naj gredo nazaj v Slovenijo? Saj oni že od nekdaj živijo tam na koroškem, Ravno obratno, Avstrijci na koroškem bi lažje šli nazaj tja, od koder so prišli.Citat:
Podobno mnenje imam jaz. Če živiš v Avstriji, se prilagodi njim, Se pravi govoriš nemško, bereš nemške napise, če ti ne odgovarja, še vedno lahko prodaš vse in greš nazaj v SLO.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v evropi se stvarem streže drugače pri nas vemo samo za jelinčiča ostalo se nam prikriva!
Kot kaže, sta se dve državi tako zmenili, glede meja in ostalih stvari. Škoda, ker nišlo še kakih 10-15km, bi bil še jaz v Avstriji... Sicer pa, komur ne paše, se lahko odseli. Jaz ne vidim poante vztrajati nekje, če se počutim nezaželjenega. Pa naj bo to služba, gostilna, država...Citat:
Kako misliš naj gredo nazaj v Slovenijo? Saj oni že od nekdaj živijo tam na koroškem, Ravno obratno, Avstrijci na koroškem bi lažje šli nazaj tja, od koder so prišli.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kot kaže, sta se dve državi tako zmenili, glede meja in ostalih stvari. Škoda, ker nišlo še kakih 10-15km, bi bil še jaz v Avstriji... Sicer pa, komur ne paše, se lahko odseli. Jaz ne vidim poante vztrajati nekje, če se počutim nezaželjenega. Pa naj bo to služba, gostilna, država...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kot kaže, sta se dve državi tako zmenili, glede meja in ostalih stvari. Škoda, ker nišlo še kakih 10-15km, bi bil še jaz v Avstriji... Sicer pa, komur ne paše, se lahko odseli. Jaz ne vidim poante vztrajati nekje, če se počutim nezaželjenega. Pa naj bo to služba, gostilna, država...Citat:
Kako misliš naj gredo nazaj v Slovenijo? Saj oni že od nekdaj živijo tam na koroškem, Ravno obratno, Avstrijci na koroškem bi lažje šli nazaj tja, od koder so prišli.