Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
En iz umanotere je bil moj sosolec v paralelki. Razen tega kar danes dela ni imel nekega resnega, rednega sihta... ni komentarja... ampak... (vdih-izdih) , recmo da imam neko zgodovino v tem nasem sistemu (pa vem da bom obzaloval to izjavo ampak en enkrat more)... ko so ble vstaje 2012 so nasli molotovke na metelkovi. Ko se je preiskovalo od kje je prisla prijava... se je nakup prepaid telefona povezalo s sovo - s folkom ki je bil blizu takratni desnici. Disclaimer: sem zelo blizu desnici. Bil sem povabljen v kabinet ministra ko je bila desnica na oblasti. Ampak na podlagi vsega - ne bi me cudilo ce bi iz desne mazal vse te civilne iniciative.
Povprecen Janez ve kaj ta investicija pomeni. Kdor ne razume je revez. Kdor noce razumeti pa je izdajalec.
jaz bi nekaj podobenga rekel za enega levega, iz SMCja. Ni bil iz paralelke, ampak prfoks na faksu. Omenil je da je korupcija nacionalni šport v slo in to št.1. Učil da kako moramo pošteno delati itd...Danes ga vidim (no pa v preteklosti tudi, sam ni blo v oči vpadljivo) pri enem večjih "čudnih projektov".
mislim da, predvidevam da maš mogoče tud prav glede podmazovanja iz strani desnih, čeprav recimo v sds je dost politikov iz Štajerskega konca, tako da poznajo situacijo in dejansko mi ni jasno zakaj bi bil proti, če veš da tam folk nima šihta oz je šiht v tujini.. a mu nisi pobljubljal novih delovnih mest itd pred volitvami? A te ne briga kako bo tak človek plačal položnice, hrano itd........ kje bo delal? a nas je res za vzorec takih ki dejansko se trudimo razmišljati nekoliko širše pa pogledat ne sam taprvega soseda, ampak mrbit tud onga na koncu ulice.
evo men je tud sds dost blizu, čeprav bi jih (kot je rekel en sodelavc)......na momente se razume...s palico če bi jih lahko. Pa sm za take zadeve kt je magmna. Okej če je zemlja problem se dobi kaka druga lokacija pa je. amapk rečt hvala lepa in adijo je pa bog pomagaja
mi p ani jasno kje je bla Umanotera ko je kemis šel v quuuurac. Gorelo par dni vsepovsdo šlo vse živo oni pa stisnili šupak........