tam sem bil kako leto nazaj za slikanje kolena,.. nekako mi zastarelo deluje...Kopitarjeva ulica imas dobrega samoplacniskega. Nekdanja ambulanta zdmb je bila tam, sedaj pa so bolj ali manj vsi privat tam. Poklices, se narocis in placas.
hm,... Dravlje - Ljubljana?Aparati so vsi enaki, kar šteje je roka. Tu so pa enormne razlike. In gre lahko za razliko med zivljenjem in smrtjo. Najboljso roko v Slo ima po mnenju poznavalcev gospa ki dela samoplacnisko v Dravljah.
ma klical tja,.. samoplačniško v isti čakalni vrsti kot na naročilnico / dva meseca čakanja...Zastareli prostori ali ne. Point je v doktorju, ki opravlja delo ne fancy prostorih.
Velja pa ta doktor za enega boljsih v MB.
Sem ti zgoraj napisa
?Bolje se zapeljat uro stran kot pa plačat 80€ za to da na koncu nič nimaš od tega.
Kakšni pa so kaj dandanašnji ultrazvoki, ki so namenjeni ljudem? Pred nekaj leti sem peljal psa na UZ na veterinarsko kliniko. Sem samo gledal. Raven zaslon, velik kak kv. meter, vdelan v mizo. Slika v barvah in skoraj tridimenzionalna. Organi vidni tako, kot bi bili zunaj telesa, da sem jaz kot laik videl na njih vse spremembe.ma klical tja,.. samoplačniško v isti čakalni vrsti kot na naročilnico / dva meseca čakanja...
in mi kar tam priporočajo naj grem na SANABILIS, ki pa ima katastrofalne ocene...
"Na slabšem ultrazvoku še nisem bil"
"neprijazen odnos in površinska razlaga stanja", "Grozen odnos"
a je še kje kaj pametnega?
Sem ti zgoraj napisa
hvala, smo se naročili tja,... dva tedna pa bo...Na googlu mas 1200+ ocen, povprecna pa 4,3.
Mama je bila narocena v bolnico na ultrazvok, vendar je cakala predolgo in si je raje placala prii Fontani. Vseeno je nato se sla v bolnico tudi. Izvida identicna. Nevem kaj mas falit, saj pa ne delajo crnogorci brez osnov slovenscine.
Na googlu mas 1200+ ocen, povprecna pa 4,3.
Mama je bila narocena v bolnico na ultrazvok, vendar je cakala predolgo in si je raje placala prii Fontani. Vseeno je nato se sla v bolnico tudi. Izvida identicna. Nevem kaj mas falit, saj pa ne delajo crnogorci brez osnov slovenscine.