Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
torej... sem tik pred nakupom... a ta 6000 serija že snema na usb ključ? sam še to me zanima... kako se sploh reče tej funkciji?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja? kako se pa to naredi?
ko gledam po tujih straneh piše da je PRV ready...
D6000 ni PVR ready, prvi s PVR funkcijo je D6100.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Če piše, da je PRV ready, potem dela. Ko boš imel TV doma in PVR ne bo delal javi. Drugače pa malo poguglaj za ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.14
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Namig:
Na USB-ju sem nesel nekaj MM datotek v trgovino in je Samsung prekašal Panasonica. Začuda je Samsung zaznal in predvajal tudi HD filmčke v formatu AVCHD lite posnete z Panasonic Lumix DMC-TZ8 , Panasonicova OK in SPLOH plazma G30 pa ne....
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Če piše, da je PRV ready, potem dela. Ko boš imel TV doma in PVR ne bo delal javi. Drugače pa malo poguglaj za ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.14
nič dost mi ne najde pod tale samsung tv communicator
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja, ti si ga najdu, ker veš, kaj iskat. samo zihr nisi napisal le SamsungTVcommunicator_V0.0.4.14 v googla.
jest nisem vedel da je to apps... sem pa predvideval...
ali pa tale slovaška stran ne ve kaj kuca notri.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
http://shop.floydcom.sk/en/samsung/led-3d-smart-tv/40-102cm/ue40d6000.html
očitno se za tujino malo bolj potrudijo, in dajo kaj več v te škatle.
Uff. Sorči. TZ7 imam, ki snema HD filmčke v formatu AVCHD lite . Torej Panasonic TV-ji ne prebavljajo samega sebe...Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Namig:
Na USB-ju sem nesel nekaj MM datotek v trgovino in je Samsung prekašal Panasonica. Začuda je Samsung zaznal in predvajal tudi HD filmčke v formatu AVCHD lite posnete z Panasonic Lumix DMC-TZ8 , Panasonicova OK in SPLOH plazma G30 pa ne....
Panasonic TZ8 snema HD filmčke v motion JPEG formatu in ne v AVCHD lite. Vsaj kolikor jaz vem. In ta format Motion JPEG zna predvajat skoraj vsaka zadeva. S formatom AVCHD pa niso vse naprave na isti "valovni dolžini".