TV best buy...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-381
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne ne... pač faca je ostra, ena malenkost ob strani (pa recimo, da je na isti oddaljenosti) je pa meglena...
Recimo?
Tudi če je na isti oddaljenosti, jo lahko v posprocessingu zameglijo, da pozornost na faco usmerijo.
Včasih pretiravajo s tem. Poglej še nekaj posnetkov (drugih filmov), da vidiš, ali se to skoz dogaja.

bom dons še enga pogledal...

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
zakaj pa preko compa gledaš? daj na usb in gasa preko tv...

kaj pridobim?
ravno to kot si omenil: pri predvajanju preko compa lahko pride do zatikanja zaradi grafične in preobremenjenosti procesorja. načeloma tega pri predvajanju iz usb ni.
prav tako je lahko + upravljanje preko daljinca tv (odvisno seveda od tvojega PC setupa).
je pa res da nimaš take prilagodljivosti glede podnapisov. roko na srce tudi velikost veliko ni ravno ogromna.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
@bpfc:sliki sta popolno realni! če bom imel čas bom prav zate jutri v eni trgovini naredil 2D primerjavo zaslonov... enak fhd vir na različnih zaslonih. zagotavljam da bo slika aktivne tehnologije vseh proizvajalcev ista prvi, pasivne pa drugi!

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Do koliko mega težke slike Samsungova D serija predvaja iz npr. USB ključka tekoče (brez zatikanja in dolgočasnega odpiranja)?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Včeraj so se znašli "pirati" v kaselcu. In se zvečer odvrteli. 3D izvedba.
Zadeve s fokusom ozadja in stranskih likov so precej opazne. Sploh v prvih minutah, ko je nekaj dogajanje v zaprtem prostoru so mnogi "statisti" megleni (ne vedno) čeprav so na isti oddaljenosti kot glavni akterji. Zadeva je očitno delana večnivojsko in je 3D posnet le z glavnimi akterji. Ko bo čas moram še 2D verzijo pogledat. 3D mi tako še vedno daje občutek da ni ne miš ne tič. Saj 3D občutek je pri večini kadrov OK a zadeva je daleč od popolnosti. Razen risank, ki dosti bolje izpadajo. Vsaj kar sem pogledal v miru doma.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kater TV izmed naštetih bi mi priporočali:
LG 32LV3550 LED
PHILIPS 32PFL7486H ambilight
SAMSUNG LE32D579
SONY KDL-32CX525 (3D ?)

32 velikost bo čez glavo, ker bo v spalnici takoj pri postelji. Se splača toliko doplačat za Ambilight?

Če pa ima kdo kak pameten predlog, se pa priporočam.
smile-1.gif

Ambilight je recimo prijetna stvar za oči, vendar obstaja verjetnost, da prej crkne vse skupaj, samo popravilo pa ni niti mal poceni, življenska doba je pa tudi kratka.

Ambilight stvar, lahko tudi sam urediš in še to dokaj poceni. Omisliš si led trakove za TV-jem in jih razporediš po želji, efekt lahko prav tako sam urejaš torej ustvarjaš si ambijet, kakor ti paše
wink-1.gif
.

KLIK

LP

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A lahko prosim opustite te barve besedila? Bom še epileptični napad dobil.
Razen tega rumeno na belem sploh ni berljivo.

Rumena na sivo še hujše
bonk.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:

Zanima me edino zakaj ostrina v filmu ni bila povsod enaka? zdelo se mi je, kot da je samo da je v nekaterih scenah center v nulo oster, ostalo je pa rahlo (res rahlo) neostro... a to je zmeri tko, al je kej narobe s filmom (.mkv), grafično, tv?

Meni se je to na eni plazmi dogajalo, rešitev je bila, da sem spremenil v nastavitvah način gledanja, če se ne motim iz THX v NORMAL ali MOVIE, ne spomnem se več, točno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-381
113
zakaj mi pr 720p mkv filmu v spodnjem delu filma slika neki cuka? pr 1080p tega ni bilo...

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,

kateri je trenutno best buy LED TV velikosti 40-42" do nekje 1000 eur?

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
na tržišče so se vrnile Toshiba televizije glede na dejstvo da se vračajo so tudi kakšne izmed cene zelo atraktivne