TUŠ, prava natega ali kako prodajati MOBI pakete

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Nikjer pa nisem trdil, da je to slabost Tušmobila, ampak samo, da je Dekster ni navedel pravilne informacije
smirk-1.gif

1.) To boš mogel pardonirati in sicer tema kolikor ji sledim se nanaša na predplačniški sistem, ja?

2.) Napisal sem to, kar sem dejansko ugotovil v mojem primeru in če rečem realni pregled, potem je to realni in ne zgolj informativni
wink-1.gif
.

3. Roaming se je povečal za tri kratnik od takrat, kar je BUSH objavil, to velja tudi za CAMEL, če pa že ni druge rešitve, potem pa je najboljša rešitev nakup predplačniške v tujini
grin1.gif
, če je že potreba.-

4. MOBI, ni menda to tisti mobi, ki za svoje klice želi 18 centov na minuto
sprasujem se.gif

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
3. Roaming se je povečal za tri kratnik od takrat, kar je BUSH objavil, to velja tudi za CAMEL, če pa že ni druge rešitve, potem pa je najboljša rešitev nakup predplačniške v tujini , če je že potreba.-

Predplacniskih kartic v tujini ne mores kupiti kar tako na "izi" kot pri nas ... da gres na crpalko in pri blagajni reces, da bi pa kupil predplacnisko kartico od tega in tega operaterja...

Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
4. MOBI, ni menda to tisti mobi, ki za svoje klice želi 18 centov na minuto
sprasujem se.gif

Ce potrebujes prepaid za obcasno klicanje, ko si v Avstriji, potem je ta podatek nepotreben... Se vedno bolje 18 centov v domacem omrezju in polna fukncionalnost v Avstriji, kot pa 8 centov na minut in lahko v Avstriji le cakas , da te nekdo poklice
hysterical-1.gif

So pa tudi se drugi cenejsi ponudniki prepaid razmerja, kateri delujejo tudi v Avstriji in so obenem se cenejsi od 18 centov na minuto v domacem omrezju ...
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: