Tunel Karavanke?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Meni pa porabo iz Ljubelja dol kaže 0,0 l/km... pa pri vožnji 50 skozi vasi mi tudi kaže porabo nižjo kot pri vožnji 130 po avtocesti...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Vzameš kavico na petrolu, pa počakaš tiste pol urce, ponavad še manj. Sej če greš v nemčijo je dost verjetn da boš še kaj več čakal kot samo pol ure.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Vzameš kavico na petrolu, pa počakaš tiste pol urce, ponavad še manj. Sej če greš v nemčijo je dost verjetn da boš še kaj več čakal kot samo pol ure.
Avto ti bo bo pa sam čakal v vrsti? Kolona je že kmalu od Petrolove črpalke naprej in čaka se gotovo več kot pol ure. Vsaj ob vikendih.
Ne razumem slovencev, da se ne zapeljejo po gornjesavski dolini in čez Koren. Občuduješ razgled, vzame ti pa največ pol ure in dodatnih 20 km. V vsakem primeru se pa sam raje vozim, kot da stojim v koloni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Avto ti bo bo pa sam čakal v vrsti? Kolona je že kmalu od Petrolove črpalke naprej in čaka se gotovo več kot pol ure. Vsaj ob vikendih.
Ne razumem slovencev, da se ne zapeljejo po gornjesavski dolini in čez Koren. Občuduješ razgled, vzame ti pa največ pol ure in dodatnih 20 km. V vsakem primeru se pa sam raje vozim, kot da stojim v koloni.

ej ti gobezdalo, ti moraš še eXhairu plačati razgled po švici, do takrat pa zapri kljun

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Za gor sm ta tedn čakal, cca 20min. Za nazaj dol pa danes cca 10 min. Prejšnji teden pa za dol 31min. Me pa ni pobral od čakanja pol ure v vrsti.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ej ti gobezdalo, ti moraš še eXhairu plačati razgled po švici, do takrat pa zapri kljun

In kdo je tebi grdobi škrbasti sploh dovolil, da se oglašaš? V kot na koruzo klečat, pa mama naj pride v šolo!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Nekam glasen si za lulčka, ki nekaj obljublja, ko ga drugi prime za besedo, se pa poserje. Pa ne se na druge jezit, sam si se s svojim jezikom (no, prsti) v to godljo spravil.
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

In kdo je tebi grdobi škrbasti sploh dovolil, da se oglašaš? V kot na koruzo klečat, pa mama naj pride v šolo!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Sem ti že prej povedal, da naj mama v šolo pride, drgače boš dobil ukor. Tistemu revšetu z lasuljo na X pa je bil postavljen pogoj in se o tem ni kaj pogajat. Gre naj, obnaša naj se natanko tako kot v Sloveniji in to posname, objavi za dokaz in bo dobil plačano. Pika!

Le zgodilo se ne bo nikoli, tako kot se vedno z ljudmi takšne sorte, ki zgolj otrešajo gofljo. Saj se sam poznaš, saj si isti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Sem ti že prej povedal, da naj mama v šolo pride, drgače boš dobil ukor. Tistemu revšetu z lasuljo na X pa je bil postavljen pogoj in se o tem ni kaj pogajat. Gre naj, obnaša naj se natanko tako kot v Sloveniji in to posname, objavi za dokaz in bo dobil plačano. Pika!

Le zgodilo se ne bo nikoli, tako kot se vedno z ljudmi takšne sorte, ki zgolj otrešajo gofljo. Saj se sam poznaš, saj si isti.