Tujina offline

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
In za to ste potrebovali 3 leta ? Ocitno gre pri vas vse pocasi, tako kot pregled porabe za mobilno telefonijo. Kaj rocno stejete SDRje ?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
In za to ste potrebovali 3 leta ? Ocitno gre pri vas vse pocasi, tako kot pregled porabe za mobilno telefonijo. Kaj rocno stejete SDRje ?
A tole je kritika ali vprašanje?

Ja, tri leta smo rabili, da smo opazili, da gresta reduntantni in geografsko dislocirani povezavi po isti trasi (mislim da od Graza do Dunaja). Vsak normalen človek bi moral osebno preveriti vsak meter kabla, če je res tam, kot je rečeno. Ker je v tem dogodku šlo za nesrečo (in ne za vnaprej napovedana vzdrževalna dela o katerih bi nas obvestila oba operaterja) tega nismo mogli vedeti vnaprej.

Spremljanje mobilne porabe: zdajle kmalu. Fiksna pa dela že od jeseni 2006.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Odgovarjal sem MadMiču, ker je on tisti, ki je natepaval. Če bi pa ti yurlabuče kotalil, bi tudi tebi povedal kaj si mislim.

Povedal sem zakaj je prišlo do izpada, povedal sem tudi, da se bo tole v najkrajšem cajtu rešilo (naši gredo že naslednji teden delati inšpekcije v tuje dežele). Tole ni hec.

Tebi se pa na daleč vidi da si ajtijevc. Čist brez domišlije in smisla za humor. Samo jaz imam občutek, da ste vi samo mal krivdo prelagal, neki se je tko hudo kadil tukajle na Celovški, je zgledal, kot bi se ene klime prsmodile.

Da ne boš tko siten, ko boš tu okoli red delal, povej, da te na pivo peljem. Itak sem ti ga še dolžan.
nahrung002.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Če se je kadilo v Ljubljani, je verjetno spet kak Yankovič komu vrtiček zažgal.
Za pivo bi si pa res morebiti kazalo cajt vzeti. :cool:

Ne ne, prav uni vaši ventilatorji so bli, sigurno si kaj tko skodiral, da si vse zalupal in tut klima ni zdržala.

Tam zadaj je en bife, če boš kaj hodil tu okoli pa le javi, da se prikotalim dol.