Tujina offline

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
...ko bodo plačali zapadle obveznosti
wink-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost, so ponovno delovanje internetnih povezav omogočili do 13:55.

Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo!

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.272
4.098
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Strokovnjaki podjetja, ki nam zagotavlja mednarodno povezljivost, so ponovno delovanje internetnih povezav omogočili do 13:55.

Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo!

Jaki Stručkoti
evil.gif
Haso pa Mujo z inzolir Trakom,

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
2009-04-15_0916.png

Baje redundanca je... samo oba mednarodna voda se "srecata" baje na Dunaju, kjer je okvara ...

Kaksna redundanca pa je to
smile-1.gif

To je kot, ce bi podjetje vzelo internet pri operaterju A in vzelo ADSL, pri operaterju B pa bi vzelo VDSL, ki gre po istih vodih
smile-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Kaksna redundanca pa je to
smile-1.gif

To je kot, ce bi podjetje vzelo internet pri operaterju A in vzelo ADSL, pri operaterju B pa bi vzelo VDSL, ki gre po istih vodih
smile-1.gif

Namesto B napiši še enkrat A
evil.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Kolikor sem izvedel, sta bila prekinjena oba voda zato, ker sta tam združena. Kje je logika, ne vem.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kolikor sem izvedel, sta bila prekinjena oba voda zato, ker sta tam združena. Kje je logika, ne vem.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Ne natepavaj, šlo je za dva različna operaterja, po dveh različnih fizičnih trasah. Sedaj bo posledično še ena (prek tretjega operaterja).

Kako po dveh, če je en Mujo z enim udarcem krampa obe špage presekal? A je bil besen Mujo?

PS: mal moram drezat.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Ne natepavaj, šlo je za dva različna operaterja, po dveh različnih fizičnih trasah. Sedaj bo posledično še ena (prek tretjega operaterja).

Kako po dveh, če je en Mujo z enim udarcem krampa obe špage presekal? A je bil besen Mujo?

Pac imata oba ponudnika pri Dunaju svoje kablovje v istem kanalu...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:

Ti kar drezaj. Jaz te bom le popravil, ko boš rekel kakšno neumnost, netočnost ali izmišljotino. Pravice do izražanja mnenja ti pa seveda ne bom kratil.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Napisal sem, da sta bila prekinjena oba voda zato, ker sta tam kjer sta bila prekinjena ZDRUŽENA. Kje sem natepaval, ve samo NN.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Odgovarjal sem MadMiču, ker je on tisti, ki je natepaval. Če bi pa ti yurlabuče kotalil, bi tudi tebi povedal kaj si mislim.

Povedal sem zakaj je prišlo do izpada, povedal sem tudi, da se bo tole v najkrajšem cajtu rešilo (naši gredo že naslednji teden delati inšpekcije v tuje dežele). Tole ni hec.