Tüv za športni filter

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Samo z zadnjim odstavkom se strinjam........vgradni športni filter......če že, bi dal to....najboljša stvar!!! Ampak ni za 100€ ampak 100+ €

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolega ima Mazdo 6 s dodatnim sport paketom, pri vsaki kontroli mora razlagat, da so spojlerji in nižan avto serijsko. Tak da je šel celo v salon in so mu sprintali papirje kaj obsega ta sport paket, skupaj s slikami in vsem, da potem kaže policajem
rolleyes-1.gif

BTW: Sam sem zaradi policajev kupil vgradni K&N, ki gre v škatlo namesto originalnega. Tak se nič ne vidi, pa še (vsaj po trditvah K&N) homologacija ni potrebna.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Meni so rekli ravno na tehničnem ,da naj si ga grem vpisat da, ker če me kak palicaj ustavi in bo imel slab dan ,da mi bo dal kazen.

In sem to naredil poleg tega da sem še alu feltne vpisoval v kartonček.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ja, če daš kako konkretno stvar vpisat v homokartonček, pol ok, pač doplačaš še za filter tistih malo manj kot 40€, da boš pa samo za filter šel na homolomo, po možnosti še nisi nič prej dal homologirat, pa brezveze.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Če imaš tisto novo veliko homologacijo je menda vpis samo nekih 20e..........bi moral pogledat na rčun koliko je blo.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Dejansko lahko dobiš kazen za vsako bedarijo, ki jo je kdorkoli dal gor pa da ni originalno. Vse je odvisno od "stanja" v katerem je uradna oseba. Seveda pripomore tudi, če se znate obnašat trenutku primerno. Če nimaš vsega "pošteplanega" in si potem še ultra pameten, ti jaz dam kazen v sekundi za vse mogoče. Pokrov motorja ti lahko policaj odpira (oziroma jo moraš sam). V kolikor vas ustavijo "krimiči" vam lahko pregledamo tudi notranjost avtomobila. Vendar pozor: ne sme fizično v avto brez naloga, spet lahko zahteva od vas, da mu pokažete kaj imate v raznoraznih predalčkih.
Je pa dosti takih, ki vam pogledajo skozi prste, če ste "normalni".

lp

Obnašal sem se čisto normalno, oz. sploh ni bilo časa za karkoli, kot sem že rekel - prometno, vozniško, homo, ob pogledu na karton takoj - peljite za nama...
Sta pa to 2 policaja, ki delujeta okoli BTCja in vsak dan snameta avto ali 2 in ga peljeta na tehničnega, ju imajo že pun [censored] tudi zaposleni tam.
Kot sem tudi že rekel, se jima je avto zdel prenizek, pa motil ju je tudi spojler, ki ni ravno majhen (integra) in sta bila 100%, da tudi to ni serijsko, so jima zelo težko to dopovedali na tehničnih, ravno tako jima ni bilo jasno, da so original feltne na črnem avtu lahko bele... In ko sta imela že nosove do tal, jima je čisto na koncu filter vrnil nasmešek na obraz in jima ni bilo treba plačat tehničnega, pa še tablice sta lahko nesla na postajo in vidno ponosna sta mi napisala kazen 400€...
Med vsem tem ni bilo nobene komunikacije med nami, saj sta s svojo kavbojsko držo in grdimi pogledi kazala, da jima ni do tega...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj če se izkaže da je vse o.k, dejansko ona dva plačata tehničnega?
confused-1.gif