Dajma razčlenit za lažje razumevanje.Ampak ti pa si vztrajen, vse boš probal, da upravičiš svoje nebuloze-upam, da si pri pouku tako zagret in da znajo iz tvojga klasa na konc vsaj ameriko pokazat na zemljevidu, če že nič drugega.
v glavnem, tvoj dokaz je skeniran papir nekega vozila, jaz ti pa lahk povem, da si precej zaostal in da so sedaj navodila ipd ze lep cajt v elektronski obliki, točno za svoj avto pa imam na voljo link do baze v nemčiji, (seveda z geslom ) kjer se vidi vse, kaj se dogaja z njim ipd..tak, da ne ti meni ob 11 poldne zvonit..
Pri mojih urah se ne učijo kazat na zamljevidu niti sekundo. Ampak ti že veš, čeprav si pravkar dokazal, da nimaš pojma.
Druga stvar niso bila skenirana navodila ampak prtscr iz online dostopnih navodil. Spet ti že veš, čeprav si pravkar dokazal, da nimaš pojma.
Smo veseli za tebe, da imaš link do baze v nemčiji, redki so taki carji, ki imajo dostop do takih zadev.
Bi bil še tako prijazen za nas plebejce, da nardiš prtscr iz tega linka kjer piše, da je potrebno motor ogrevati na mestu? Vsi se radi nekaj novega naučimo (razen vas na levem delu krivulje (prvi vrh)), čeprav se nas je večina že zdavnaj naučila zakaj ogrevanje na mestu nima v nobenem primeru pozitivnih učinkov, prej negativne.