Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik iii pravi:
Ali se da status(nastavitve, bonuse) pri aplikaciji drajv preveriti tudi preko spleta ali samo v aplikaciji na mobilnem aparatu?
Kolikor vem, lahko vidis le v sami aplikaciji ... Ce si registriran, se lahko z istimi podatki vpises na drugem telefonu in se zadnje stanje prenese iz spleta ...
Pač skalibriraš v roki in ga potem, ko začne snemat počiš v nosilec. Ne vem v čem je problem. Itak bo zaradi napačne pozicije kvečjemu registriral kak pospešek/zaviranje manj.
aplikacija mi ni prepoznala G-senzorja in je delala normalno. (g senzor drugače v telefonu dela)..no z novo verzijo pa mi g-senzor "skače" tako da se sploh ne umiri. Pač nek bug ali na telefonu ali v aplikaciji. Kako se da odpravit težave...poizkusil se več variant, od novga nalaganje od izklopa sukanja itd. Fizično pa se g senzorja verjetno ne da izklopit. Čeprav sem poprej mislil da se da.
Pozdravljeni,
prosimo vas, če nam lahko na naslov drajv@triglav.si pošljete natančnejši opis težav ter kateri model telefona uporabljate. Naši sodelavci v tehnični podpori bodo preverili, v čem bi lahko bila težava.
Jaz sem ravno par dni nazaj pokoristil tale drajv popust. Glede na to, da se veliko vozim, mi tole ni ravno nek problem pridelat. Tistih 1x na mesec vklopim pa je.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.