Citat:
Uporabnik jello pravi:
Skinijo naj se mi s qrca. A ni bil vcasih kupec kralj? Od kdaj je postalo obratno? Triglav mi nekaj prodaja ampak ce nocem da me opalijo dvojno moram spilat opico, oziroma pocet nekaj kar je samo sebi namen. Komunalcem moram sporocat stevec vode plina in stroma da me ocurijo pravilno, vcasih je bil odvoz smeti vsako sredo, danes moram vsako sredo odpret aplikacijo da vidim katero od treh kant so se tokrat namenili izpraznit. Upostevat je treba se sode in lihe dneve, luno in stanje snezne odeje. Itd itd itd. Vcasih si za isti denar dobil se popisovalca stevcev.....danes je cena x2, storitev /3, folk pa preprican kako je vse super fino in fajn ceprav pol storitev opravis sam. Se kdo spomni ko so nam na bencinski petrolarji tankal. Danes moras sam, hkrati pa si se vesel ker se lahko sprehodis mimo plenic, jogurta, krofov in sraufov da lahko placas bencin. Aja vmes si se na aplikaciji nadrkas kaksno brozgo naj ti kavna piksna skozla ven. In se pocutis supermena ker ti ni blo treba kave narocit ampak je ze petrol sam vedel kaj pijes.
Zacele so pa vse skupaj trgovine z nalepkami. Ampak tisto me ne moti, pac ignoriras ali zavijes drugam.....folk pa kar veselo...svoj cajt in pamet zamenjujte za kupone in popuste. Ker se cenite.
Niti z eno besedo nisi udaril mimo...
Lp