triglav drajv

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
"Posnemite vsaj 10 voženj v skupni dolžini najmanj 300 km. Posamezna vožnja mora biti dolga vsaj 3 km."

koliko km pa narediš ti na tvojem nakladaču
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Ugodnosti veljajo le za fizične osebe, veljajo le za zavarovanje vozil v premijski skupini 01 (osebna vozila, razen avtodomov in motornih koles).

22. jul 2007
13.422
1.667
113
124
Sem malo za hec testiral zadevo in se peljal po vseh omejitvah, pa pravi apk. da sem naredil preveč napak - skratka krneki
tongue-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
sem poskusil in če se res držiš omejitev ter ne zaviraš/pospešuješ na polno Pa po ovinikh moraš it počasi in ti izračuna lepo 100%. Je pa res, da sem se to igral včeraj pa danes zjutraj ko na cesti praktično ni prometa.

LP

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.247
4.809
113
Triglav veliko vlaga v marketing, poglejte njihove reklame kako so dodelane, kako so spretno zavili paketne popuste,
da stranke mislijo, če bodo kakšno zavarovanje kje drugje naredile, da ne bodo imeli paketnega popusta, ne vejo pa
da se jim bo zaradi tega spremenilo zgolj za kakšen procent, če pa bi si dali vsa zavarovanja preračunat bi pa videli
da drago plačujejo, kljub vsem super-duper paketnim popustom.

Reklama je namenjena staršem mladih voznikov, saj bodo le ti imeli občutek, da bodo njihovi otroci varneje vozili
če bodo uporabljali aplikacijo (če jo bodo), da bodo privarčevali pri zavarovanju, glede na njihovo osnovno ceno
bodo, samo naj malo pogledajo še drugje, kakšno ceno lahko dobijo...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Dobro veš da tisti ki obvladuje informacije in ima dodelan marketing zmaguje... Ðabe ti je tukaj jamrat kako je to brez veze... Pričakujem, da bodo kmalu tudi druge zavarovalnice sledile... Mnenje ene zavarovalne agencje ali posameznika je irelevantno...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
To kopiranje se je zacelo ze zdavnaj. Recimo ze generali z besedo komplet.

Ce bi pa tilija dala to ven bi blo pa juhuhu

Tam se pa ze z brosuram zatakne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Aplikacija ima dostop do preveč stvari, zato je ne bom namestil
wink-1.gif

Kolk po eni strani spodbuja varno vožnjo, je po drugi strani nevarna. Predvdievam, da je zaslon skos prižgan in lahko skos spremljaš kake parametre? Super za mlade voznike, da bo čez kak ovink šel lepo, če naslednjega pa z namenom nabil vse senzorje/vrednosti in hkrati gledal na telefon namesto na cesto.

Ali obstaja kak drug app, ki meri način vožnje, da vidim, če ženska res tko lepo vozi, al samo lapa, ko jst vozim:)))

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.531
2.910
113
v lokalni ostariji
fusion edin "parameter" ki ga maš na ekranu je "vožnja se snema"...

je pa zelo nedodelana zadeva...v gsm omrežju ne deluje analitika... še prijava je bila praktično nemogoča.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Rekel sem NAJMAN točk. Hitreje se voziš, bolj ovinke sekaš, več hitrih zavojev, manj točk dobiš. Če delaš glih kontra dobiš VEČ točk.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.247
4.809
113
Citat:
Uporabnik Flikca pravi:
Meni je ful dobra aplikacija. S kolegi zdej med sabo tekmujemo, kdo zbere najmanj točk v eni furi...

Torej bo to nov šport na rakovi jelši, kdo ga bolj tera čez ovinek, bolj bremza in pospešuje :p

Najboljši rezultat je potem 0 točk
evil.gif