trenutke resnice

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mislim, da ima v mislih tole blondo
grin1.gif

http://www.mojvideo.com/video-the-moment-of-truth-prevarala-moza/071f05e06364e95848b6

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Glede na tole je tale zadeva le loterija v kateri se lahko le konkretno osmešiš. Tudi če poveš vse po resnici, imaš velike šanse, da te razglasijo za lažnivca.
Citat:
Despite claims of 90% - 95% reliability, critics charge that rather than a "test", the method amounts to an inherently unstandardizable interrogation technique whose accuracy cannot be established. A 1997 survey of 421 psychologists estimated the test's average accuracy at about 61%, a little better than chance.[18] Critics also argue that even given high estimates of the polygraph's accuracy a significant number of subjects (e.g. 10% given a 90% accuracy) will appear to be lying, and would unfairly suffer the consequences of "failing" the polygraph.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ste gledali vceraj...kera sramota za zasavje al iz kot je ze bla ona [censored].

Kaj pa je s tem wannabi sopranom narobe?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Swingerji.press
evil.gif

Pa oni, ko je 400 jurijev zgubil dvakrat in podkupuje državne uradnike s 15k€.
hysterical-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ja, swingerji (dobr no, jest swinga ne pijem
evil.gif
) ....

Sem koj pomislil, da je ona sem prišla zaradi swingerstva in ne zarad keša ... prepoznavnost.

Za unga tipa pa nimam mnenja, ne vem, zakaj je prišel po par bogih jurjov, če še za podkupnino ne bo dobil ???

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ja, tak car, pa se je moral prijavti na oddajo..

ona baba pa je ena najgrsih bab na svetu, ne vem kdo bi znjo kaj menjavl :S fak, folk se res nima rad.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
na temo:

Žalostno kako naša tel. služi na pohlepnost drugih. Prvo ga masirajo z najbolj nepirjetnimi vprašanji,
model prizna da je tepel sina, da ma ta težave z drogo, da je varal staro, pol pa ga fooknejo na zadnjem vprašanju,
ali se je prijavil da bi bil bolj prepoznaven kot žena.

Res žalostno na kakšen način slo televizija dela šov, revežu na stolu pa nebi dali nič...

Čeprav včeraj tista ženska si pa je zaslužla da so jo počli, ker se je zlagala da nikoli ni zaigrala orgazma,...

Eh,... Ideja za šov je dobra, samo kaj ko pa mi balkanci koristimo čisto druge atribute za gledanost te odaje kot bi jo lahko,...

Mene to spominja na šov Jerry-ja Springerja, kjer si trailer park folk pove resnico v obraz...

Sicer pa smo si slovenci tut sami krivi, nekateri bi za 50 jurjev dušo prodali.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ufff, sem pogledal sedaj tega Cirilinega moža ... Čudno, čudno imajo tole naštimano ...
13.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
no oplazil vceraj...haha, za tistega sopranota wannabe je bilo jasno da bo odletel in to na enem najboljglupih, torej ce mu je prislo s prostituko, ja valda da mu je prislo, tudi ce je bil mortos pijan... tolk o tem.. ampak bila je laz, prst v rit in domov hahaah

no zdej pa je nasel eno kurvetino spet, ki je po vrhu babica...madona marija sveta pomagavka, in tale pomaga spravljat na svet otroke.... v glavnem, zensko sem opazoval in ugotovil da ima tezke vedenjske motnje. cakamo na naslednjic da dobi prst v rit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no oplazil vceraj...haha, za tistega sopranota wannabe je bilo jasno da bo odletel in to na enem najboljglupih, torej ce mu je prislo s prostituko, ja valda da mu je prislo, tudi ce je bil mortos pijan... tolk o tem..

No ta soprano se mi ne na nek način prikupil, tak pošten kerlc mi je deloval. Mi pa nikoli nebo jasno zakaj se je šel tako bedarijo zlagat,
mislim a ni vseeno če ti pri qrbi pride ali ne, jaz tut včasih ne končam ko sem z mojo skupaj, pa mi je to prej "kulsko" kot pa lame,...

pa še druga stvar, zakaj bi se zlagal, če pa tudi če se zlažeš, se izve resnica, torej če rečeš DA in "padeš" je logično da je NE,...

Škoda, ker je sfural kar daleč, pa nekako mi je bil tak vreden teh 50 jurjev, če ma res tako poslovno nesrečo, pa tut če je nima,
pa so to samo govorice, si bi s temi 50 jurji lažj epomagal kako firmo postavit,...

Škoda je deda.

407647oh9ign8nou.jpg