trenutke resnice

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
ksz

Če bi kdo rad sprobal poligraf : http://www.tv3.si/index.php?id=prijavnica
evil.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Saj oni lahko BP zrežirajo rezultat poligrafa. On tako ali tako ne ve kakšni so bili rezultati, ko so ga testirali pred oddajo.

Točno tako. Nobenega aparata ni pred njim. Nobene igle da bi začela skakat pa risat na dolgo in široko. Tudi če bi bla je vprašljivo, ker nikoli ne veš kdo ima dejansko kontrolo nad tem. Tako kot je pa tole sedaj pa še posebej..krneki
cheer.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
No, tudi jaz sem včeraj to gedal iz firbca, kako nizko se lahko nekdo spusti ..

Mi je pa neumestno to, da so tipa vprašali o početju svojega sina, ki se pa na ta kviz NI pojavil in ga je osramotil .. To se mi pa ne zdi pošteno .. Naj osramoti sebe (se je), ne pa direktno sina ..

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
oddajo sem gledal. pustimo ob strani, da je dolgočasna in da ni nobenega jamstva, da imajo dovolj kakovostno izvedeni poligrafsko testiranje.

zadeva je bila izrazito problematična predvsem iz vidika vprašanja, kjer so očeta vprašali ali njegov sin jemlje mamila! oče je odgovoril pritrdilno, zraven pa zadevo še dodatno "začinil" in razložil.
to je povsem nesprejemljivo. sin je bil pred javnostjo opredeljen za narkomana, čeprav se o tem sploh ni imel možnosti izreči oziroma se o čem takem sploh ni dolžan izrekati. in za povprečno javnost sedaj velja: odgovor očeta je bil na poligrafu prepoznan kot resnica, otrok je zato narkoman.

vprašnja v katerih sodelujoči govori o osebnih stanjih tretjih oseb, so s stališča medijske zakonodaje, varovanja človekovih pravic in splošnega občutka za moralo, povsem nesprejemljiva.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
to da je narkič je bilo jasno že dosti prej ko je čudaška mati nastopala na kmetiji..tako da nič novega in ziher odgovor, tako mi je bilo povedano.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Čak mal.

Mat je bila na Kmetiji, fotr na Trenutku resnice...
bonk.gif

Bogi otroci, če so samo še mamilaši je to še u redu.
uf-1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
ne gre za to ali je narkič ali ne. gre za to, da TV ne sme objavljati prispevkov v katerih nekdo nekoga označi za narkiča.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
na prvem bi odletu ko bi ga za ime ze vprašali... jebat ga, on ni za take šove :D je bolj za BB hahaha

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma te oddaje so čudne na splošno, ker ti odletiš na enem takem vprašanju, kjer dejansko sam ne veš a si se zlagal al ne

ena ženska je priznala da je moža varala itd itd ne spomnem se, sem na youtubu gledal in pol odletela na vprašanje :"do you really care for the children in africa"...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Mi je pa neumestno to, da so tipa vprašali o početju svojega sina, ki se pa na ta kviz NI pojavil in ga je osramotil .. To se mi pa ne zdi pošteno .. Naj osramoti sebe (se je), ne pa direktno sina ..
To, da je sin narkoman, je povedala že Cirila (ko je tekmovala v Kmetiji, sin pa je v eni od oddaj prišel na obisk).

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
..in najbl lame od vsega je pa to, da zvisi na takem banalnem vprašanju...
Kakšno pa je bilo to vprašanje ?

Vprašanje je bilo, če je prijavil zato, da bi bil bolj prepoznaven od žene. Odgovor je bil ne in to zelo odločen.
Zjebali so ga na egotu vse svinjarije je brez težav priznal
hysterical-1.gif