Pa zakaj se toliko razburjaš? Nihče ne pravi da si idiot, pač drugače gledaš na stvar in drugače vidiš te stvari kot večina drugih. Nihče ne pravi da je to fail, pač večini to ne sede. In še replika na vse ki pravite da ni pomemben performans avta, o ja, pa še kako je pomembna vsaka sekunda. Bilo kako obrnemo, te sekunde ravno povečujejo "užitek in veselje do vožnje". Drži pa najbrž še eno, povprečen kupec hibrida je v prvi vrsti ekološko naravnan in verjetno kupi hibrida tudi zato da bo imel ugodno porabo in čim manj stroškov in to verjetno niso ljudje s konstantno težko nogo tako da pri teh ljudeh verjamem da je vseeno ali ima 7 ali 8,5s do 100. Torej vsakemu svoje in kot je nekdo rekel, čas bo pokazal. Sicer pa tudi mene v prihodnje zanimajo hibridi ampak ne japonski, me preveč stvari moti pri japoncih in se že kar hitro zatakne pri obliki in materialih.Primerljivost je samo v glavah in je velikokrat subjektivnega značaja, močno me pa moti neko vnaprejšnje obsojanje in tipiziranje tipa "kdor to kupi je idiot". Dejstvo je da je teh "idiotov" vsak dan več, prodajne številke pravijo, da se je prodaja Toyotinih hibridov v Evropi od lani povečala za 18%. Tako da nekaj je na tem.