Mogoče malo bolj razložiš to trditev, oz. me zanima kje je postavljen limit za hibride.je bilo mišljeno sarkastično.
No, da bo bolj očitno napisano, meni se zdi še kar visoka, oziroma na limitu za hibridne pogone.
Ne mislim, da je to s hibridom nemogoče. To lahko dosežeš samo z dizlom .Ce vozim kot vecina voznikov (zame je to nekoliko pocasneje, za vecino je to normalno), bi bila poraba zagotovo nizja. Si skoraj upam trditi, da za debel liter.
Z dizlom v mestu ob zastojihNe mislim, da je to s hibridom nemogoče. To lahko dosežeš samo z dizlom .
V glavnem v povprečju 7 litrov porabe (motor 1.8 hibrid) na 1080 km; polovico po AC (kjer je bilo mogoče se je vozilo 150 km/h), regionalnih cestah, hribih itd., povprečna hitrost 80 km/h (v času 13 ur in 30 minut s postanki vmes). Je to dobro ali slabo? Nisem pa nič delal na varčevanju, sem ga vozil kot normalen avto.
Se strinjam vsak hibrid, ki popije več kot 3 ali 4 litre je popolnoma brez veze. Popoln mimosun. Še en dokaz kako so dizli boljši !!meni se zdi vsaj 2 litra ali več preveč...mislim, sej bi naj bil nek faking hybrid, ki sadi rožce. Tako da, ja, mimosun. next.
Se popolnima strinjam, zato je bil moj zapis tako sarkastično napisan. Dokler ne bo res korektnih primerjav, so vsa natolcevanja brez veze.Nima to veze. Dizl bi bil vsaj 3-4 litre majn. Čeprav niti nevemo kako in kje je vozo. Apak dizl bi pil majn.