Ja saj to je jasno. Gledam bolj iz estetskega vidika in predvsem da v 25 letih nisem imel avta, ki tega nebi imel.Odpiranje šip mora bit intuitivno, daš roko dol in odpreš/zapreš, medtem gledaš na cesto - za to ne rabiš osvetlitve.
Ogledala in odpiranje pa uporabljaš med mirovanjem.
PS: seveda je vedno šansa iztaknjenega kontakta ali pretrgane žičke.
Da nimaš kje stisnjeno tipko, ki ne dovoljuje potnikom dviga/spusta stekla?Ja saj to je jasno. Gledam bolj iz estetskega vidika in predvsem da v 25 letih nisem imel avta, ki tega nebi imel.
Pri toyoti pa ne vem v čem je fora da eni to imajo, spet drugi pa ne.
Ne ni žica, poglej sliko. Zgoraj so na knofih beli simboli, ki so v temi osvetljeni. Knofi za šipe pa so komplet črni
Te pa ni druge kot, da šparajo. Katastrofa.Ne. Saj pravim, niti ni simbolov, ki bi lahko bili osvetljeni. Edino knof za voznikovo šipo ima 3mm dolgo osvetljeno črtico
moja Corolla Cross ima osvetljeno stikalo amo on šoferjaL. 2019 ima vse gumbe osvetljene in to na vseh vratih. Oprema Luna.
Ena žička je bila pri izdelavi preveč zacvikana...PS: seveda je vedno šansa iztaknjenega kontakta ali pretrgane žičke.
moja Corolla Cross ima osvetljeno stikalo amo on šoferja
Tisti vogal označen z rdečo je trd tudi pri letniku 2019.Ja izgleda da so z novimi se šli šparanje. Tako izgleda pri meni, na ostalih 3 vratih so gumbi brez osvetlitve. Niti za odklep vrat in blokado zadnjih šip ni osvetljeno, samo ogledala.
Poglej priponko 79883
Ko sem sedel v avtu sem se spomnil absolutnega top faila, ki sem ga prej pozabil omenit.
Poglej priponko 79884
Vse površine z rumeno piko so soft touch. Torej vsepovsod, tudi vrata. Ampak ne, tisti del z rdečo piko, sredi morja mehke plastike je trd ko kamen!!
Ne znam si razložit, kak lahko pride do tega? Kaj je namen? Šparanje na enem random kosu na armaturki wtf. Je to tudi na verziji pred FL?
Mi pa je uspelo najt potovalne podatke od zagona. Po neki čudni logiki ni Trip info 1, niti 2, ampak driving info
Dokler ni na armaturi božična jelka skozi celo leto, tako kot je to klasično pri francozih, je okŠe mal pa me boste prepričal, da bom šel zdaj ponoč ven na mraz slikat te frdamane lučke
Ko sem sedel v avtu sem se spomnil absolutnega top faila, ki sem ga prej pozabil omenit.
Poglej priponko 79884
Še nisi prebolel turka med toyotami?Ko vidim to skropucalo od armaturke sem ves hepi, da sem se znebil tega prevoznega sredstva.
(Ta zadeva ima veliko top failov ...eni ji ljubkovalno rečejo 'avto').
Še nisi prebolel turka med toyotami?