Priklopi techstream in poglej. Fotru na chr sem lahko vklopil, prius in yaris pa nimata.. Šajb ne moreš spustit na daljincu, .
Pa saj tega ne rabiš. Itak vidiš, ko neha špricat, da je zmanjkaloZa nivo tekocine vsaj ½ avtov na cesti nima
Kaj to voziš za en model toyote?Saj avto je drugače ql, samo ima pa par konkretnih brc v temo. To za šipe dol z daljincem še nisem odkril. Omfg. App me ne zanima. Zadaj ni niti enega usb priklopa. Je pa en v sredinskem predalu pod naslonom wtf? Neosvetljeni knofi za šipe. Pri vseh teh vesoljskih digitalnih števcih in televiziji na armaturki, ne zna pokazat porabo od zagona. Predali v vratih so bolj okrasni. Za živo glavo ne najdem menija, kjer nastavljaš zvočnike.
Pa še kaj bi se našlo. Ampak pod črto pa je dober voz
počasi cliotov 2 ipd šare ne bo več po cestah, so že v fazi, ko jih lokalno prostovoljno gasilsko društvo uporablja za razrez na vajahZa nivo tekocine vsaj ½ avtov na cesti nima
Moj Camry se pelje super. Verjamem, da tudi Lexusi… švoh hibrid ni za AC, tako k noben švoh avto.Kot že rečeno hibride imaš v glavnem za mestno in primestno vožnjo, za daljše razdalje pretežno po AC pa pač kupiš dizelaša.
Če ni mišljen avto za 90k mark potem bo že povedal, ko bo zmanjkalo tekočine. Pri meni je trajalo 3 leta, da je zajokal.Jaz sploh se nisem imel avta ki bi to imel. Mislim da tudi trenutni bimer (nojprajs 90k) nima. Vsaj v 1 letu se ni prizgala.
1. Ne vem kaj ima ti. Jaz imam Corollo 1.8 l. 2019 in šipe mi grejo z daljincem dol, ko držim gumb za odklep, gor gre z držanjem gumba za zaklepnje. Funkcijo ti morajo odkleniti na servisu, če ti je še niso.Saj avto je drugače ql, samo ima pa par konkretnih brc v temo. To za šipe dol z daljincem še nisem odkril. Omfg. App me ne zanima. Zadaj ni niti enega usb priklopa. Je pa en v sredinskem predalu pod naslonom wtf? Neosvetljeni knofi za šipe. Pri vseh teh vesoljskih digitalnih števcih in televiziji na armaturki, ne zna pokazat porabo od zagona. Predali v vratih so bolj okrasni. Za živo glavo ne najdem menija, kjer nastavljaš zvočnike.
Pa še kaj bi se našlo. Ampak pod črto pa je dober voz
1.8 2023 sol. Za šipe še nisem probal. Ampak mojstri tu pišejo da očitno to mora servis zrihtat.Kaj to voziš za en model toyote?
Pišem za corollo 2.0 TS executive, letnik 2019:
- šipa se odpira in zapira z daljincem
- gumbi za šipe so osvetljeni
- poraba od zagona je vidna
- predali v vratih dejansko so uporabni in lahko dam not plastenko vode pa še kaj
- zvočniki se nastavijo na sredinskem displayu
Pa nekdo je omenil, da ni opozorila, ko je malo tekočine za stekla pucat. Moja corolla ima opozorilo.
Zdaj pa ne vem.. ali je to zaradi opreme, ker je moja corolla do konca naložena ali pa ste nekateri bolj trde sorte.
Daj poslikaj te knofe pa števce. Res me zanima, ker imam tak avto in se mi sanja ne o čem pišeš.1.8 2023 sol. Za šipe še nisem probal. Ampak mojstri tu pišejo da očitno to mora servis zrihtat.
Gumbi niso osvetljeni. Na voznikovih vratih je samo na levem ena mini črtica z lučko, vse ostalo tema.
Ima pa full digitalne števce in imaš trip A in B, ki jih moraš ročno resetirat. Moram res RTFM 600 strani če je kje opcija od zagona.
Če bi rad videl kako izgledajo uporabni predali v vratih, poglej bilo kateri model iz vag grupe. V škodo gre 1.5l plastenka, pa si komaj polovico zasedel. V te pa gre pol litra plastenka in gotovo.
Vem da se nastavljajo zvočniki na sredinskem zaslonu, samo za živo glavo ne najdem menija. Rtfm bo pomagal