Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Mogoče sem spregledal. Se pojavi kot znak na sredini, ali samo kot tekst obvestilo? Za porabo pa bom očitno še moral se malo igrat, čeprav imam že skoraj doktorat iz teh števcev :)

ltd

Pripravnik
5. sep 2007
100
2
18
Opozorilo za tekočino se pojavi na sredini med števci, kar na veliko (podobno kot navodila iz navigacije). Za nastavitev porabe (ali od zagona ali od reseta) pa nastaviš nekje v tistem meniju Settings, ki ga prikličeš s tipkami na levi strani volana.

• Všeč mi je
Reactions: Steve

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Saj avto je drugače ql, samo ima pa par konkretnih brc v temo. To za šipe dol z daljincem še nisem odkril. Omfg. App me ne zanima. Zadaj ni niti enega usb priklopa. Je pa en v sredinskem predalu pod naslonom wtf? Neosvetljeni knofi za šipe. Pri vseh teh vesoljskih digitalnih števcih in televiziji na armaturki, ne zna pokazat porabo od zagona. Predali v vratih so bolj okrasni. Za živo glavo ne najdem menija, kjer nastavljaš zvočnike.

Pa še kaj bi se našlo. Ampak pod črto pa je dober voz
Kaj to voziš za en model toyote?
Pišem za corollo 2.0 TS executive, letnik 2019:
- šipa se odpira in zapira z daljincem
- gumbi za šipe so osvetljeni
- poraba od zagona je vidna
- predali v vratih dejansko so uporabni in lahko dam not plastenko vode pa še kaj
- zvočniki se nastavijo na sredinskem displayu

Pa nekdo je omenil, da ni opozorila, ko je malo tekočine za stekla pucat. Moja corolla ima opozorilo.
Zdaj pa ne vem.. ali je to zaradi opreme, ker je moja corolla do konca naložena ali pa ste nekateri bolj trde sorte.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
Jaz se niti ne spomnim več katero opremo ima moja 1.8, TS, pač do tistega paketa, ki ima odpiranje prtljažnika na gumb ipd. (morda sport?) ampak tega sporočila za vodo nima in pa odpiranje vseh stekel na ključu/na daljavo sem moral posebej naročiti; prav tako sem moral dodatno vgraditi še parkirne senzorje.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.524
113
Za nivo tekocine vsaj ½ avtov na cesti nima
počasi cliotov 2 ipd šare ne bo več po cestah, so že v fazi, ko jih lokalno prostovoljno gasilsko društvo uporablja za razrez na vajah

pri sodobnejših avtih je senzor za nivo tekočine kar standard ali pa imam jaz tako srečo, da nevede izbiram take avte

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.243
2.519
113
Tudi moj Citroen - top oprema, letnik 2022 nima tega, me je tudi skor fršlog ko sem ostal brez vode sredi avtoceste, pa svinjarija letela na šipo.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.456
113
Jaz sploh se nisem imel avta ki bi to imel. Mislim da tudi trenutni bimer (nojprajs 90k) nima. Vsaj v 1 letu se ni prizgala.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Najboljši test je, da sprazniš rezervoarček z vodo..pač malo špricaj pa boš videl če ima ali nima.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Saj avto je drugače ql, samo ima pa par konkretnih brc v temo. To za šipe dol z daljincem še nisem odkril. Omfg. App me ne zanima. Zadaj ni niti enega usb priklopa. Je pa en v sredinskem predalu pod naslonom wtf? Neosvetljeni knofi za šipe. Pri vseh teh vesoljskih digitalnih števcih in televiziji na armaturki, ne zna pokazat porabo od zagona. Predali v vratih so bolj okrasni. Za živo glavo ne najdem menija, kjer nastavljaš zvočnike.

Pa še kaj bi se našlo. Ampak pod črto pa je dober voz
1. Ne vem kaj ima ti. Jaz imam Corollo 1.8 l. 2019 in šipe mi grejo z daljincem dol, ko držim gumb za odklep, gor gre z držanjem gumba za zaklepnje. Funkcijo ti morajo odkleniti na servisu, če ti je še niso.
2. vsi gumbi so osvetljeni
3. za porabo imaš 3. opcije poraba skozi celo zgodovino, poraba od tankanja in porabo od zagona. Vse možnosti najdeš v nastavitvah.
4. potrebno je brati navodila, ki so zajetna 600+ strani.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Kaj to voziš za en model toyote?
Pišem za corollo 2.0 TS executive, letnik 2019:
- šipa se odpira in zapira z daljincem
- gumbi za šipe so osvetljeni
- poraba od zagona je vidna
- predali v vratih dejansko so uporabni in lahko dam not plastenko vode pa še kaj
- zvočniki se nastavijo na sredinskem displayu

Pa nekdo je omenil, da ni opozorila, ko je malo tekočine za stekla pucat. Moja corolla ima opozorilo.
Zdaj pa ne vem.. ali je to zaradi opreme, ker je moja corolla do konca naložena ali pa ste nekateri bolj trde sorte.
1.8 2023 sol. Za šipe še nisem probal. Ampak mojstri tu pišejo da očitno to mora servis zrihtat.

Gumbi niso osvetljeni. Na voznikovih vratih je samo na levem ena mini črtica z lučko, vse ostalo tema.
Ima pa full digitalne števce in imaš trip A in B, ki jih moraš ročno resetirat. Moram res RTFM 600 strani če je kje opcija od zagona.
Če bi rad videl kako izgledajo uporabni predali v vratih, poglej bilo kateri model iz vag grupe. V škodo gre 1.5l plastenka, pa si komaj polovico zasedel. V te pa gre pol litra plastenka in gotovo.

Vem da se nastavljajo zvočniki na sredinskem zaslonu, samo za živo glavo ne najdem menija. Rtfm bo pomagal

Marxon

Majstr
24. feb 2009
730
377
63
1.8 2023 sol. Za šipe še nisem probal. Ampak mojstri tu pišejo da očitno to mora servis zrihtat.

Gumbi niso osvetljeni. Na voznikovih vratih je samo na levem ena mini črtica z lučko, vse ostalo tema.
Ima pa full digitalne števce in imaš trip A in B, ki jih moraš ročno resetirat. Moram res RTFM 600 strani če je kje opcija od zagona.
Če bi rad videl kako izgledajo uporabni predali v vratih, poglej bilo kateri model iz vag grupe. V škodo gre 1.5l plastenka, pa si komaj polovico zasedel. V te pa gre pol litra plastenka in gotovo.

Vem da se nastavljajo zvočniki na sredinskem zaslonu, samo za živo glavo ne najdem menija. Rtfm bo pomagal
Daj poslikaj te knofe pa števce. Res me zanima, ker imam tak avto in se mi sanja ne o čem pišeš.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Nimam zdaj avta pri roki, to so slike iz interneta

image (4).png

Zgornji knofi za zaklep in nastavitev ogledal so osvetljeni, za šipe ne. Se vidi na sliki. Mislim da tudi po ostalih vratih niso osvetljeni.

Števci pa so ti novi od FL naprej

1000027894.png