Sem že čez 41l natočil, je pa res da je potem doseg 0, pa cev za gorivo napolniš do vrha...Jaz v svojo Corollo kljub prižgani lučki in ob njej prevoženih 100km nisem spravil več kot 39l. Berem na tujih forumih, da je možno z rezervo naredi skoraj 200km.
Dve leti, 0 problemov. Kakšne probleme pa pričakuješ?So kakšni problemi z temi novimi corollami? Namreč razmišljam, da bi menjal mojega za to corollo in me zanimajo izkušnje iz prve roke.
Hvala
Ne pričakujem problemov, se samo zanimam za nakupDve leti, 0 problemov. Kakšne probleme pa pričakuješ?
Tojote ponavad vozijo "penziči" in ne lokalni frajeri, zato samo preveri zgodovino in si po moje lahko miren. Pri novejših modelih je samo boljši radijo prednost.Ne pričakujem problemov, se samo zanimam za nakup
Zanima me ali se je vredno stegniti za novo zadevo, ali je dovolj rabljena? Kako kaj ti mehki hibridi?
1.2 je odličen motor, brez problemov. Avto poskočen, poraba pa 7-8, odvisno od noge... Hibrid je druga zgodba, 1.8 je bolj "economy" avto z nizko porabo, gre pa tudi nikamor, če rabiš hitrost se zaganja v obrate...So kakšni problemi z temi novimi corollami? Namreč razmišljam, da bi menjal mojega za to corollo in me zanimajo izkušnje iz prve roke.
Hvala
2.0 ne obstaja?1.2 je odličen motor, brez problemov. Avto poskočen, poraba pa 7-8, odvisno od noge... Hibrid je druga zgodba, 1.8 je bolj "economy" avto z nizko porabo, gre pa tudi nikamor, če rabiš hitrost se zaganja v obrate...
Avto kot celota zelo dober, mogoče mu manjka kak cm več v prtljažniku.
1.2 je odličen motor, brez problemov. Avto poskočen, poraba pa 7-8, odvisno od noge...
Jap, pa celo opazna razlika je v praksi (odzivnosti) med letnikom 22 in 23.Ta nove Corolle so tudi malo upgrejdane glede na naše stare, ne?
...dodatna motivacija da greš počasneje in varčuješ z gorivom.Zaradi neprimerne zvočne zatesnjenosti je mukotrpno voziti nad 150kmh po avtocesti...
Ima 120 konjev, sam jih večinoma porabljam v celoti in nisem varčen voznik (večinoma AC).Kako lahko v isti sapi rečeš odličen motor in 7-8l porabe? Za 1.2 mlinček ?!
Sem naredil 160k km s vw 1.2 tsi in je praktično nemogoče prit do 7l pri poskočni vožnji. Če se jajcaš z njim kot da imš EVja, prideš na okrog 5 in še malo nižje. Dolgoročno povprečje je bilo 6.2
To velja tudi za 1.8 hibrida? Ni ta motor star 10 (ali več) let?Jap, pa celo opazna razlika je v praksi (odzivnosti) med letnikom 22 in 23.
Je posodobljen.To velja tudi za 1.8 hibrida? Ni ta motor star 10 (ali več) let?