Cena pa je prenapihnjenaRavno sedaj sem našel tega: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17879184&display=Lexus IS
Se novejši letniki razlikujejo glede na opremo? Ima kdo kakšen katalog teh avtomobilov?
Cena pa je prenapihnjenaRavno sedaj sem našel tega: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17879184&display=Lexus IS
Se novejši letniki razlikujejo glede na opremo? Ima kdo kakšen katalog teh avtomobilov?
Eno vprašanje. Kako se Toyotin hibrid obnese pri teh temperaturah? Se motor kaj ohlaja, če greš recimo po klancu dol na baterijo?
Kako je z gretjem kabine?
Pa recimo, da delaš samo 5 km po mestu, se sploh segreje na delovno temperaturo?
Koliko je razlike poraba poleti in pozimi?Corolla 2.0 hybrid se voda segreje po nekaj 100m, tako da piha toplo. Torej zelo hitro. Pri dizlu rabim pa vsaj 10km, da se vsaj približno ogreje. Se pa pozna pozimi vs. poleti na porabi, ker motor vseeno nekaj dlje časa dela in se ne izklopi tako hitro kot poleti oz. ga tudi na semaforjih drži prižganega dokler res ne pride na delovno temperaturo.
Kaj pa te zanima? Žena ga ima. Hibrida seveda. Po tehnologiji top zadeva, res lepa vožnja. So pa materiali (v notranjosti) cenejši od pričakovanega. No, saj to začutiš že v salonu. Po drugi strani pa je v tem razredu podobno pri vseh, dvomim, da kateri posebej odstopa navzgor.Si kdo lasti zadnjo različico Yarisa (ne Cross) in lahko deli izkušnje?
popolnoma enako kot pri vseh ostalih avtih.Eno vprašanje. Kako se Toyotin hibrid obnese pri teh temperaturah? Se motor kaj ohlaja, če greš recimo po klancu dol na baterijo?
Kako je z gretjem kabine?
Pa recimo, da delaš samo 5 km po mestu, se sploh segreje na delovno temperaturo?
Litr, na prst če imaš gretje na 22-23°c. Če šparaš in daš na 15°c imaš lahko poletno porabo. (hint: gretje zicev in volana, na kratke fure)Koliko je razlike poraba poleti in pozimi?
V bistvu ne je točno to zanimalo, splošni občutki. Za pogledat mi je Sport/Style v Tokio fusion rdeči res lep, velik mi je tud dost, cena še kolikor toliko sprejemljiva (nov avto itak ni nikol racionalen nakup). Počasi bo treba namreč začeti razmišljati o zamenjavi, to je edino kar mi je zaenkrat padlo v oči.Kaj pa te zanima? Žena ga ima. Hibrida seveda. Po tehnologiji top zadeva, res lepa vožnja. So pa materiali (v notranjosti) cenejši od pričakovanega. No, saj to začutiš že v salonu. Po drugi strani pa je v tem razredu podobno pri vseh, dvomim, da kateri posebej odstopa navzgor.
Sem vozil testnega cross in nisem mogel verjeti porabi. Svaka jim čast (4.6 brez da gledam)Null problemo. Če boš imel kakšno vprašanje, kar vprašaj.
Zunaj lep, znotraj tipičen malček. Tehnologija hibrida odlična, pač Toyotin hibrid. Žena se toliko še nikoli ni vozila. Včasih jo je bilo "strah" kam iti, sedaj nič več. S tem avtom je res suverena. Porabo ima 3,5 - ravno v nedeljo sem gledal.
Koliko je razlike poraba poleti in pozimi?