Nekateri taksisti vozijo priuse ze od pamtiveka pa in delajo po 1mio+ km brez tezav.Me prav zanima, kako je policija zadovoljna s temi Corollami? Pa tudi taksisti? Oboji uporabljajo ta vozila praktično vsak dan v letu, cel dan in imajo verjetno malo boljši vpogled v to, kako kakovostno je narejena (kaj lahko navadni potrošniki pričakujemo, da bo šlo najprej narobe) in koliko goriva porabi.
Koliko bo ta "manj" v praksi bomo pa videli. Če bo imela namesto 3.5k RPM, 3.4k RPM je tehnično gledano še vedno manj, praktično pa ni razlike...Manj se bo drla.
Evo najpomembnejše.
Pa PHEV tudi, aneBi blo zlo fino, če bi prenesli še 4x4 pogon iz Priusa.
Sicer nisem nek navdusenec Toyote, pa vendar; zadnjic sem se peljal s taxijem, Corolla TS 1,8, stara leto in pol, 80.000 kilometrov. Mojster exstra zadovoljen, brez tezav, poraba na 80.000 kilometrov 4,7. Meni se zdi to zelo dobro.Me prav zanima, kako je policija zadovoljna s temi Corollami? Pa tudi taksisti? Oboji uporabljajo ta vozila praktično vsak dan v letu, cel dan in imajo verjetno malo boljši vpogled v to, kako kakovostno je narejena (kaj lahko navadni potrošniki pričakujemo, da bo šlo najprej narobe) in koliko goriva porabi.
Kar velika poraba sa 1.8 hybrid za moje pojme. Ce vozim varcno imam z 2.0 hybrid okrog 4l (samo po mestu tudi manj). Voznja po predpisih in ne cijazenje.Sicer nisem nek navdusenec Toyote, pa vendar; zadnjic sem se peljal s taxijem, Corolla TS 1,8, stara leto in pol, 80.000 kilometrov. Mojster exstra zadovoljen, brez tezav, poraba na 80.000 kilometrov 4,7. Meni se zdi to zelo dobro.
Koliko imas pa overall porabo, vkljucujic avtocesto?Kar velika poraba sa 1.8 hybrid za moje pojme. Ce vozim varcno imam z 2.0 hybrid okrog 4l (samo po mestu tudi manj). Voznja po predpisih in ne cijazenje.
6.2 realno. Samo moja voznja je vse drugo kot pocasna. Na avtocesti imam porabo 7.2, ker se vozim vecinoma na blokadi koncne hitrosti. Pa ne me zatozit...Koliko imas pa overall porabo, vkljucujic avtocesto?
Ko si že ravno omenilPa PHEV tudi, ane
Karavan ali hatchback?Mešano imam 6.2 (ko je več regionalnih oz. hitrih cest poleg AC) oz. 6.3 (ko je več AC) tudi, le da imam 1.8.