Zraven pa še blenda v svetleči plastiki.Usb priključek pa so na Ali express kupili.
Zraven pa še blenda v svetleči plastiki.Usb priključek pa so na Ali express kupili.
Pa res Corolla Cross tudi v Evropi:
All-New Corolla Cross Further Expands Toyota's Offer In The Highly Competitive C-Segment
All-new Corolla Cross – SUV version of the world’s best seller First Toyota to feature the 5th generation self-charging, full hybrid, FWD (front-) or AWD-i (intelligent-all-wheel drive) powertrain New multimedia infotainment system with wide range of connectivity features and Toyota’s first...newsroom.toyota.eu
Meni zanimiva predvsem zaradi AWD-i v povezavi z 2.0 hibridom. Zadnji elektromotor ima spodobnih 30 kW, kar bo za v sneg čisto dovolj.
Tako bo Toyota imela električni AWD v treh segmentih:
- Yaris Cross 1.5
- Corolla Cross 2.0
- RAV4 2.5
+ Prius AWD (ki je na voljo samo v nekaterih državah EU)
Zanimivo da izboljšani hibridni sistem pojmujejo že kot novo 5. generacijo, na papirju sicer ne odstopa prav veliko, hvalijo se še boljšim delovanjem CVT in boljšo odzivnostjo na gas pedal. Glede porabe se ne hvalijo, ampak jasno nimajo s čim primerjati, ker gre za nov segment vozila, ki ga Toyota ni imela.
Zadnjič sem vozil BMW2 in MB B klaso. Vzel obe ponudbi. Za malo več kot nič opreme (v primerjavi z naloženo corollo), sta bila oba avta krepko čez 40k eur s popusti. Pa slabša motorizacija pri obeh. Tako da "premijo", če želiš s tako opremo boš kmalu na 60k EUR v takem rangu vozila. Pa še to ni nič posebnega od avtov. Za 60k EUR v M. Soboti dobiš 2 sobno stanovanje. Malo za primerjavo kam so šle cene.Predrago. Sedaj še kakšna 4 leta ne mislim kupovati novega vozila. Ampak potem bom pa spet pogledal ponudbe in če mislijo nažigati s takpnimi cenami, bom pač moral kupiti drugje kaj cenejšega, ker več kot 35k jaz ne bi dal za tole. Ko pa smo enkrat pri 40k ipd. pol je pa vseeno, če začnem gledati ponudbo tudi pri malo bolj prestižnih znamkah do 60k.
Od elektromotrja zadaj.
A pa so že dosegli da tisti elektromotor v zadnji osi premakne stoječ avto na ravnini? Prva verzija v RAV4 namreč ni zmogla tega.
The FWD 2.0 litre hybrid powertrain generates 146kW/197hp, delivering 0-100km/h acceleration in 8.1 seconds.
The AWD-i variant features an additional, powerful electric motor on the rear axle which develops and impressive 30,6 kW.
Volvo?Eh boš pač kupil kitajske avte.
imela sta najstnico, ki se ji je pri telovadbi zlomil noht?V netako davni preteklosti sem kupoval stanovanje in na enem ogledu sva prišla do para, ki sta prodajala stanovanje.
Lepo, atrijsko stanovanje, privat parking, gor 7ica, na njegovi roki Rolex Yachmaster 2, zlat (fake),... Na stanovanju pa kar nekaj plomb, izvržb za 300€ od upravnika in pa ona bi še namontirano klimo ven vzela, če bi prodala stanovanje.
Večinoma se taki nebi nikol peljali v Kii, Toyoti ali pa bog ne daj Dacii.