Te si pa še ti poglej oni yt video in boš videl da to ni res. Zaj že dva bluzima.Jaz za svojo corollo lahko rečem, da zvozi 80% ovinkov na AC.
Ker toyota ms-kp gladko zvozi.
Te si pa še ti poglej oni yt video in boš videl da to ni res. Zaj že dva bluzima.Jaz za svojo corollo lahko rečem, da zvozi 80% ovinkov na AC.
Jaz sem zadnjič tudi zvozil z Yoto 80% AC od MB do Kopra, te se mi je pa pri 80.1% zlamala v jarek.Jaz za svojo corollo lahko rečem, da zvozi 80% ovinkov na AC. Je, pa težava ko so črte slabo vidne oz. je razlika med asfaltom in črto premalo razločna. Pa včasih hoče slediti izvozu.
LTA serijsko v corollah...Jaz sem zadnjič tudi zvozil z Yoto 80% AC od MB do Kopra, te se mi je pa pri 80.1% zlamala v jarek.
A nima Corolla samo pingpong efekta in ne Lane Trace Assist sistema? S pingpongom zvozi ravno eno ravnino in en ovinek, te pa leti ven. Še do Frama ne prideš iz MB.
Jaz nisem nikjer trdil, da gre bp. Je pa zanimivo, da vedno imajo največ za povedat tisti, ki si sploh ne lastijo avta o katerem je debata. Tu je lep primer kako mi govorimo o Corolli, vi pa ponujate yt video o RAV-u. Zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo nekdo prilepil yt video od VW znamke.Delamo se norca iz tega da bp zvozi kp ms.
Ker vemo iz izkušenj, da ga ne.
Ne, ne mislim. Mislim pa, da ni merodajen. Ta video spodaj kaže ravno nasprotne trditve od vaših.Ti misliš, da je v RAV vgrajen drugačen LA, kot v Corollo?
Jaz nisem nikjer trdil, da gre bp. Je pa zanimivo, da vedno imajo največ za povedat tisti, ki si sploh ne lastijo avta o katerem je debata. Tu je lep primer kako mi govorimo o Corolli, vi pa ponujate yt video o RAV-u. Zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo nekdo prilepil yt video od VW znamke.
Honda Jazz tudi ima kolešček za luči v višini kolena, in ga vsakokrat s kolenom premaknem pri vstopu v avto. Na srečo so na istem mestu še dva stikala, tako sem kolešček premaknil bolj v desno, zunaj dosega kolena.Aja, še ena moteča stvar v plebejskih modelih, knof za višino žarometov je postavljen na takem mestu, da ga dostikrat prestavim s kolenom na peti položaj (opazim šele potem, ko gledam zakaj luči tako pred avtom svetijo).
Usb priključek pa so na Ali express kupili.Ja, bom prestavil, karjola ima tudi polno prostih mest za stikala desno.
btw, cross ocitno prihaja v EU. Ta ekran zgleda pa ze mnogo bolje… ampak vedno mora biti nekaj. Poglejmo te knofe za gretje sedezev Poglej priponko 50894
Leta 1984 so jih prevec narocili pa jih je potrebno porabiti.