Marxon
Kateri kiji ne dela LA? Oziroma dela slabo
Jaz sem peljal Xceed, letos poleti. Vklopil sem ga na štajerski avtocesti za izvozom Šentjakob in pred Domžalami je bil že na off.
Nekako takole, od črte do črte:
Marxon
Kateri kiji ne dela LA? Oziroma dela slabo
Nisem pričakoval tega, ampak pinkponga pa tud ne. Sj če bi me kdo gledal bi mislil, da sem pijan.fantje lane assist =/= avtonomna vožnja....
Vsakič znova se čudim temu zmazku od dashboarda
Odlično, še eni pametni, ki vedo več kot inženirji. Potem pa gledamo črno kroniko, kjer žal nedolžni nastradajo.Pri corolli, kjer je LTA serijski pri vseh modelih, tudi vstopnem, se komot pelješ razdaljo od KP do MS brez da dregaš volan. Samo obtežit ga moraš.
Nekako tako:
To je sicer prikaz v RAV4, je pa v Corolli enak sistem.
Ko vozi nima kaj gledat armaturo. Gledat mora na cesto.Važno, da si ti zadovoljen.
Si tudi že napisal, da ti je Toyotina armaturka nagravžna, pa je enkrat dovolj. Ne rabiš tega mnenja 10x ponavljat. Nekaterim pač to ne pomeni nič in zato brez težav to armaturko prežvečijo s 30.000 v žepu, ki so jim ostali namesto nakupa Mercedesa.
Če pa moraš zato, da ti bo lažje, še 10x ponovit, kako je nagravžno, potem pa le.
Ko vozi nima kaj gledat armaturo. Gledat mora na cesto.
Med vožnjo je dovoljeno samo za trenutek obrnit pogled na noge sovoznice..
Če sem si prav zapomnil, je šel na Corollo iz Tourana 2.0 TDI DSG (Vincent, popravi me, če sem se zmotil).
Pa kakor vem je imel aktualno verzijo Corolle.