Drži. Sicer se več ne bom oglašal v temi, ker sem ga prodal in je mimo, a vseeno odgovor kaj ne štima (ne glede na paket opreme in izvedenko motorizacije - a bi po mojem mnenju moglo štimat):
- avto se je zjutraj zarosil (brez vklopljene klime seveda, ker je nikoli nisem imel vklopljene..od nekdaj) - vedno štart izpod nadstreška
- ko si vklopil ventilacijo (pojačal, vklopljena je itak bila) je tako sfaljena, da ni bila v stanju odstranit zarositev...v sredini si imel krog, preko katerega si postrani gledal
- zvočna izolacija (hrupnost iz zunaj na noter) je katastrofalna -> je ni.
- ob dežju, so se stranske šipe 'zmočile' in te kaplje niso šle več dol. Mišljeno: Pri vseh avtih, mi je nad 50 km/h pobralo kaplje s šipe ..tu so ostale, vidljivost je bila temu ustrezna med vožnjo in potem ko si se ustavil v križišču (zakaj tako, pojma nimam..a je blazno moteče)
- ko si opral avto, je bila šipa od spustu in dvigu še čez dva dni rosna in vedno prišla malo usrana nazaj ven
- infotiament popolnoma zanič.
Pa bi še šlo a je tako naneslo (beri: moja bedasta glava), da sem imel v 6ih letih 5 različnih avtomobilov in so to stvari, ki so tu izstopale/bile prisotne, drugod jih ni bilo.
Tega prej ne moreš vedet in se nisem zavedal, da so te zadeve lahko problematične ob nakupu praktično novega avtomobila v letu gospodovem (cca.) 2020.. si nisem mislil, da je kaj takega še mogoče.
(voznih lastnosti nisem nikoli kritizial...normalnemu uporabniku je avto lepo vodljiv, simpatičen za peljat, verjetno z 2.0 benciranjem in pomočjo elektrike prav zanima stvarca).....samo taaaaako cenen je notri....nekaj zmetano na kup: linija, estetika, kakovosten material..kaj je že to?
In spet: to je moj pogled na ta avto, kdor je z njim zadovoljen, super zanj (odrezana različica z ledicami je na zunaj prav simpatična).