Generik, hvala za video. Pač sistem je na cesti deloval. Za razliko od Kie.
Davidoff: Jaz nisem poskusil z lupinico, ker jo še nisem imel. Sem pa lahko sedel za sabo, pa imam 185cm, zato sem sklepal, da je dovolj prostora tudi za to. Lupinica je Joie I-Snug z Advance bazo, če ti to kaj pove.
Tudi na netu so info, da glede tega nebi smelo biti težav, pa so testirali tamalo verzijo corolle, je pa res da je več odvisno od nastavitve prvega sedeža, kakor pa avtomobila.
https://babydrive.com.au/reviews/hatches/2018-toyota-corolla-hybrid/
Prtlažnik se mi je zdel dovolj velik, (golf) 611 proti (corolla) 581 litrom, dvojno dno pri obeh.
Zastarelost grafike je tudi mene malo zmotila, števci so kakršni so. Računam, da bo malce pokompenziral nov infotaiment sistem.
Sicer pa pri octavii sem mislil, da se da več nastavit, pa so pač tisti trije pogledi (mapa, manjša mapa, samo števci) in pa porabe, temperature, v notranjosti krogcev,.... po pol ure testne vožnje mi je bilo že vseeno za ta gimmic. Lepše pa izgleda ja.
Kljuka je tudi meni minus, je pa plus to, da ni treba kupit ob nakupu, pa še tarkat grem lahko po aftermarket.
Gume so nizke, ampak so iste dimenzije tudi na golfu in octavii. Poleg tega imam raje to in normalno ceno gum (225/45/18), kakor pa kakšno eksotiko. Če želiš 18" boš v vsakem primeru imel nizko bočnico. So pa res široka platišča in stojijo na ven. Iz estetskega vidika +, iz uporabnega velik -.
Imava nekako podobne opazke glede avtomobila, samo da sem jaz požrl to na račun krajšega dobavnega roka in fer prodajalcev.
Kaj pa si vzel na koncu?