Polnjenje baterije z ICE motorjem je največja možna neumnost, saj je totalno neracionalno zaradi večkratnih izgub.
Voznja samo z ICE je pa se vecja, zame.
Polnjenje baterije z ICE motorjem je največja možna neumnost, saj je totalno neracionalno zaradi večkratnih izgub.
Če ne storiš nič, ti bo PHEV vedno preferiral kurjenje baterije. Torej ni variante, da bi prišel na vrh hriba in bi gor imel polno baterijo. Jasno lahko pa zavestno stisneš tipko, da ti prihrani baterijo npr. za v mesto, če je to na koncu tvoje daljše poti.Še večja neumnost da se spuščaš iz 1500 nmv na 300 z polno baterijo, pred tem pa v hrib pa kuriš bencin. Mogoče sem se nerodno izrazil. Ajde pa recimo doma na vtičnico napolniš baterijo, pa se z samo z bencinom pridrajsaš do vznožja. Ali pa druga možnost, ker se pač tja veliko drajsam: pred predorom pri Lučkem vgasnem ICE in pičim do vrha Velebita na baterije, potem polnim pri spusto do Senja, in lahko še nekaj časa na račun tega kruzam po magistrali. Ne vem mogoče govorim bedarije, ampak tak v teoriji bi jaz delal, če pa praksa pokaže da je plugin hibrid totalen šrot, pol raje kupim dizla.
Ma tako je, ko komentirajo oni, ki tega nimajo, morjo pa pametni izpast za vsako ceno. Zmaga pa un k pravi da je hibrid bedarija. Naj mi pokaze podoben avto s tako porabo. Sam s takimi 'alfici' se bost nima smisla. Naj kurjo dizl pa da so srecni... Svakom svoje.
A je morda name letelo?Ma tako je, ko komentirajo oni, ki tega nimajo, morjo pa pametni izpast za vsako ceno. Zmaga pa un k pravi da je hibrid bedarija. Naj mi pokaze podoben avto s tako porabo. Sam s takimi 'alfici' se bost nima smisla. Naj kurjo dizl pa da so srecni... Svakom svoje.
V nemciji pa mitsubishi outlander ali eclipse cross za pol te cene?Seveda:
Toyota RAV4 2.5 PHEV AWD Style, letnik:2023,68040 EUR - prodam :: Avtonet ::
Toyota RAV4 2.5 PHEV AWD Style, letnik:2023,68040 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Saj pa nimas hibrida zaradi porabe, ali pac?
Po mojem na 225/40R18 ne pašejo nobene verigeEno vmesno vprašanje? Katere verige ste kupili za Corollo in kje priporočate?
nimam izkusenj, ampak pomojem so cene servisnih ur se vedno suzukijevske, ene 30 na uro. naceloma ceneje od toyote.Kaj pa vzdrževanje Suzuki verzije? Uradni servis računa kaj manj kot Toyota?
Jaz sicer mislim da imam 17-palčna platišča glede na paket (bi imel manjša bolj varčna, ampak žal imajo pri Toyoti le te paketne ponudbe).Po mojem na 225/40R18 ne pašejo nobene verige
https://snezneverige.si/snezneverige/tekstilna-veriga-za-avto-m/ bi šlo
Saj potem pa je 225 /45 R17 in še vedno pašejo iste nogavičke.Jaz sicer mislim da imam 17-palčna platišča glede na paket (bi imel manjša bolj varčna, ampak žal imajo pri Toyoti le te paketne ponudbe).