Totalna komunikacija po 0 EUR!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Praviloma nebi smeli nič povedati, dokler ne bo uradno ta paket zunaj
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ah praviloma kateri direktr na mobitelu pa ima čas alter brat in kontrolirat! Bom očitno moral do jutri počakat da bo kaj!
frown-1.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Hype, da jim je uspel? Kolk foljka pa to vklucuje? Nas 5 tukaj na alter.si forumu ali onega enega na mobisuxu, ki je zelel kaj o tem napisat, pa videl, da se niti tema ne obstaja.

Mah hype bi bil vecji, ce malo vec izdali.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Se ti ne zdi, da si ze malo siten?
V ponedeljek bos vse zvedel -in keks! (Mogoce ze malo cez polnoc na tabli)!

Lp

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Očitno mobitela niti ni zanimalo pretirano ustvarjanje hypea? Včasih je res brezveze trošit sredstva za stvari, ki se itak promovirajo same (slej kot prej). No, pri nekaj geekih pa je hype vseeno uspel.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a ga še nisi dobil? eni pa vzdržujemo to firmo pokonci! Sam privilega da bi vedel za kaj gre tega pa nimam!

čez par urc sem ga tut že jst dobil
wink-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Tisti, ki imate težave z leti, pač uporabite npr. družinske člane ipd. in ni vrag, da ne bi našli koga, ki bi postal naročnik na Itak - za vas.

coolpower: še koliko ur?

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Kaj je zdej, a bo že kdo kej zinu, al kaj.

Dons mam namen it vzet telefon in podpisat aneks (pri zelenih), pa čakam to informacijo o tem paketu, da se slučajno ne nategnem za dve leti.

LP

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Huhu, mi ni na misel prišlo, da bi prišla sem pogledat, kaj je s temi SMS-ji, so jih tudi kolegi dobivali, pa jaz, seveda. In me res veseli tole, kerbom morala nekaj ukreniti s svojim telefonom, ker se mi znesek viša zaradi službe.

Tako da, jaz se tudi priporočam za podrobnosti. FireMan, ti pa tut raje še malo potrpi - še en dan se gotovo splača počakat, da ne bo potem obžalovanja. Še dobro, da so poslali sms-je. udi če ne bi bilo hypa, bi na primer tisti, ki razmišljajo o menjavi, danes to izvedli, potem pa kleli.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Tresla se je gora,...
...kot ponavadi. En kup vznemirjenja in paničarjenja za prazen qrac. Tukej gor je pa tud ene par pametnjakovičev, ki so sami sebe postavli na laž.

Na konc bo izpadlo, da bodo pogovori po 0 evrov in 12 centov za minuto.