Totalna komunikacija po 0 EUR!

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Ah, komaj cakam na ponedeljek ali kdaj bo to vstopilo v veljavo. December bo res vesel!

Coolpower, vem da ne smes govoriti nic, ampak predvidevam, da bo SMSov vsaj 100 ali vec. Imam prav?

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
BTW: iPodu in iPhoneu se da baterijo enostavno zamenjati na servisu in to je tisto. Vazno je baje, da baterija ni direktno prispojena na "maticno plosco" naprave.

Drugace pa trije od stirih Applovih aktualnih laptopov ima cist enostavno zamenljivo baterijo, ki jo lahko zamenja vsak tehnicni analfabet.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik MaTiCeKSI pravi:
Ah, komaj cakam na ponedeljek ali kdaj bo to vstopilo v veljavo. December bo res vesel!

Coolpower, vem da ne smes govoriti nic, ampak predvidevam, da bo SMSov vsaj 100 ali vec. Imam prav?

Dober poskus. Boš moral počakati. Se splača.
zmaga.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Hehe, moram priznati, da ste me s tole kampanjo totalno dobili, nic si nisem v zadnjem pol leta bolj zelel kot podatkov v itak paketu.
Drugace pa a bomo o tem tudi zvedeli ze ju3 v cajtngih ali komaj v ponedeljek?

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Glede na to, da je mobitel prvič množično razposlal sms-e vsem uporabnikom itaka (vsaj kolikor časa sem jaz pri njih - sem že skozi), mislim da bo moral pošteno opravičiti razlog zaradi katerega je to storil. Uporabniki namreč pritiskajo v tanek zid, ki kar čaka da se podre. Ali pač ne?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Naslednji teden bo vse jasno in potem bo vsak presodil sam. Zagotovo pa se novosti ne pripravljajo zato, da bi bile manj ugodne od sedanje ponudbe.

vesolc

Zelenc'
15. nov 2008
8
0
1
tako je...paket je pač usmerjen v skupino mladih pod 30, bo pa dal misliti marsikomu s tem kar bo ponujal
wink-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Nekaj se govori o 15 eur mesecne narocnine , in podobno foro kot jo ima Simobil - 1000 min v omrezja.... ipd.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Upam, da bo 15 evrov, 1gb, 1000 minut znotraj, morda nekaj malega zunaj omrezja in kakih 200 smsov.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Malo mi je mimo to, da bo spet itak totalno "prenovljen" in to ravno takrat, ko sem se odločil, da presedlam na paket 44. Predvsem zaradi prenosa podatkov in malo več klicev v mobitelove "ne-itak" številke.
OK, aparat sem dobil ugodno zraven, kot se spodobi, pa vendar, če bodo še sms pakete dodali in kake minute brezplačne v mobitel, se mi ne zdi fer do ostalih naročnikov.

Imel sem itak+ in če bodo sedaj smsi in kakšne minute brezplačne tudi v neitak številke, sem se za paket 44 pošteno "nategnil".

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
skor ne morem verjet da bi bil človek teliko stvari deležen ta tak denar? Lahko kdo potrdi to? Ah dajte no saj nekateri veste pa se smejite dajte še z nami delit!
cheer.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
saj boš kamlu izvedel, no. še dvakrat greš spat. jaz samo upam, da bo res nekaj dobrega, glede na to, da so smse okoli pošiljali in vse itakovce na noge spravili. kar meni manjka je dober paket za prenos podatkov pa mogoče kake fajne cene za druga mobilna omrežja. sploh S!, konec koncev največ mladih tja beži.