Totalna komunikacija po 0 EUR!

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.475
6.978
113
za 4€ že ne bom šla s svoje poti. je bilo pa menda ja razvidno, da nisem smsa pošiljala. kako naj pa v ključni besedi prosim, naj mi decembra aktivirajo? poslala preko Monitorja in dobila odgovor, da je vse upoštevano, kot sem želela. Potem pa vidim vse te zakupljene količine na Monitorju, še preden sem dobila sms. Takrat me je pa jasno začelo zanimati ali imam že vklopljeno ali ne. če še ni, je bilo dejansko kot sem želela, če je pa že, je pa tudi fino, da vem, če že kaj kličem,da kličem vse z mobitelove številke in ne tudi simobilove. Meni je vseeno zaradi tistih enkratnih 4€, ta debata se je razvila zdajle samo zato, ker me je coolpowerjev pokroviteljski odgovor malce sprovociral, čes da mi je Mobitel s tem prihranil denar in naj mu rečem hvala.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pokroviteljski je stvar tvoje percepcije, ne pa moje želje.
Morda bom še enkrat pokroviteljski, a bom tvegal ponovno klasifikacijo s tvoje strani.

Res je. Zaračunala se ti bo delna naročnina za november. Recimo da bo 4 EUR za ITAK Džabest.
Ti za te 4 EUR dobiš vse storitve, ki ti sicer pripadajo v celem mesecu. OK, jih ne rabiš. Tudi prav.

Kot drugo pa ti bo Mobitel pri računu za december odštel znesek neizrabljene naročnine na prejšnji paket, za mesec november. Razlika je torej kvečjemu 3 EUR.

Pa tudi to NE drži.

Predvidevam, da bi do 31. 11. 2008 še morda:

1. telefonirala
2. poslala kakšen SMS
3. morda še kaj, ne vem.

Pri tvojem prejšnjem paketu bi se ti to zaračunalo po ceniku. Bi do konca meseca zapravila manj kot 3 EUR za pogovore in SMS ali ne?
Če bi zapravila 3 EUR ali več si razliko v naročninah pokrila in si na nula ali celo v plusu.

Praviš, da ne boš govorila veliko in da do konca novembra Džabest ne rabiš. Super. Torej ti bo 1200 minut, 1000 SMS/MMS in 1 GB povsem zadoščal in do konca meseca za vse to ne boš razpravila nič, bi pa, če bi ostala na tvojem prejšnjem paketu. In bi to tudi plačala. Sedaj ne boš.

Skratka, veliko dima za malo ali nič ognja.

Če je to zate pokroviteljsko pač naj bo. Dejstva morajo biti jasna ker gre za javni forum. In v tem primeru so. Si kvečjemu na boljšem. Za to ti ni treba nikomur reči hvala, kvečjemu sama sebi.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Mislim, jaz ne vem kaj folk jamra (ne leti nate, Jabe).

Paket je bomba, moja poraba se giblje mesecno 20-55 eur, zdaj bo 15 eur, porabljene minute pa se zdalec ne bom porabil.

Skratka, bravo in hvala Mobitel, da imam za ceno kosila prakticno predimenzionirane vse moje mesecne potrebe glede telefoniranja, SMS in prenosa podatkov.. Le glejte, da bo po 30. letu tudi kaj zame
smile-1.gif
.

LP,
PIC

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Takšne skrbi so odveč. Vedno se bo kaj našlo, a se o tem vnaprej niti pod razno ne bo govorilo
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.475
6.978
113
razumem jaz vse to. in pač nisem na boljšem, to boš pa pač moral meni verjeti. kot pravim, tisti evro ali dva (jaz sem pač napisala 4€, ker je nekdo nad mano zračunal 3,68€, pa sem zaokrožila) sploh nista pomembna. poleg tega je ta tvoj odgovor čisto na drug način predstavljen, kot prvi, ki pa me je čisto drugače potipal, čeprav mogoče to res ni bil tvoj namen.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Vidiš, to je posledica brezosebne komunikacije. Šum se pojavlja pogosteje kot sicer.
Sorry, če sem te razpenil. To ni bil moj namen.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.475
6.978
113
roza.gif
: saj zdaj se razumeva, opravičevat pa res nimam kaj, za take manjše kratke stike se ne goji zamer.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Le glejte, da bo po 30. letu tudi kaj zame
smile-1.gif
.

Ne bo, ker tega bojda "ne morejo uporabiti v pogajanih z ddobavitelji". Dokler si star manj kot 30, to lahko, potem pa pac ne, geddit ?

Jaz tudi ne
13.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ajaj, očitno bo treba odpreti SMS donacijo za vse starce nad 30 let. Z njo lahko donirajo Orto in Itak uporabniki only.
Si mogoče pomisilil na to, da je operaterjem zelo v interesu ohraniti mlajše uporabnike in da se tu bije najostrejša konkurenčna bitka?
Si mogoče pomislil tudi na to, da ima ravno ta segment relativno skromne prihodke in da ponudbo ocenjuje predvsem skozi ceno?
Si mogoče pomislil, da so ravno mladi do 30 let tisti, ki so najbolj intenzivni uporabniki novih storitev, ki jih forsirata tako Mobitel kot tudi Simobil? In da je obema pomembno, da jih sprejmejo sedaj, uporabljajo pa tudi kasneje?

Trenutno so cene takšne kot so. Mobitel je letos že uvedel pakete Povezani, ki dejansko dajejo več kot prej razni Osnovni paketi, Paket prosti čas itd. Naslednji korak je bil Džabest, verjamem pa, da s tem še ni konec goodijev. Definitivno pa z denarjem ne bodo razmetavali, ker tega nihče več ne počne v teh časih le zato, ker je Radirko jezen, da ni več star 19 let...
Skratka, denar bo moral ostati kar isti (ali večji), le da boš zanj dobil nekaj več storitev v tej ceni.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Na kolk casa se osvezuje poraba?

Namreč vceraj sem si instaliral M Namiznik, ga pravilno nastavil...a imam danes se vedno enako stanje SMS sporocil ( enako kaže na spletni strani moj.mobitel.si ) .
Se vedno naj bi jih imel 1000 , porabo mi prav tako kaže 0 € .

Je pa paket aktiven od prvega dne ker je bilo na novo sklenjeno NR.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Osveževanje min na 30min oz na koliko si nastaviš.

Poraba se bo pokazala ko, če presežeš zakupljene količine. Drugače si pa v namizniku določi kaj naj ti prikazuje, v tvojem primeru te bodo zanimale zakupljene količine M@, druga, sms, data...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Od vceraj do danes je pa že minilo 30 min
grin1.gif

Nastavljeno imam tam:

PORABA, SMS 1000 , KLICI V OMRZ MOBITEL 1000, KLICI V DRUGA OMREZJA 200

Klical nisem nič, le SMSje sendam, pa nič ne odbije.
510589-Image2.jpg

Priponke

• 510589-Image2.jpg
    510589-Image2.jpg
    8,6 KB · Ogledi: 112

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Pol pa že kaj ne štima
confused-1.gif

Kaj če pa greš na mobilni planet? Moj mobitel/Monitor/Zakupljene količine, kaže prav?

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Mislil sem v samem gsm aparatu, bo pa verjetno kazalo enako. Mogoče bo pomagal klic na 417000700.

Meni kaže vse normalno sicer ni Džabest paket.