Totalna komunikacija po 0 EUR!

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.480
6.984
113
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Pa nevem zakaj zdej vsi tolk nazaj na M@ rinete! Prej ste pa toliko pljuvali po njem!
evil.gif

Nazaj? A smo kdaj kam šli? Na napačnega tole repliciraš, za enkrat so me bile, kar se Mobitela tiče, same hvale. Drugače pa hvala za odgovor.
roza.gif
:

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
To ni letelo direktno nate
priden.gif

Samo na ostale za katere je kr naenkrat spet M@ zakon
tongue-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
In ti to obsojaš, kajne? Mogoče pa je treba manj podcenjevati ljudi, ki so sedaj dobili cenovno zelo ugodno opcijo, hkrati pa zanesljivo in solidno kakovost storitev, omrežja itd. Povsem logično je, da razmišljajo, kako čim bolj izkoristiti svoj denar.
Hkrati se je tudi pokazalo, da včasih ni smotrno kar vrat na nos drveti drugam.

Od vseh na trgu ima Mobitel daaaaleeeeč največje rezerve in resurse glede cen, ponudbe in še česa. Jih pa racionalno uporablja takrat, ko je to smotrno. Pa da ne bo kdo mislil, da se je z Džabest ustavilo. Pride še marsikaj, a postopno.

SuPero

Zelenc'
28. avg 2007
3
0
1
Nisem ravno prepričan, da poteka vse korektno.
Paket sem si vklopil 18.11., začel mi je veljati 19.11., ko so zraven v 1000 sporočil vključili tudi MMS.
V prepričanju da koristim zakupljene količine, včeraj 20.11. pošiljam MMS sporočila.
Še dobro, da sem si na zadnji dan (oz. vključno z zadnjim dnem) ko mi je veljal še strai paket zapomnil stanje informativne porabe.
Kaj ugotovim? Da se mi vsi včerajšnji MMS ne vštevajo v zakupljene količine SMS in MMS, ki so ostale na nuli, so pa mi za vse poslano povečali porabo tekočega meseca.

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pa si tu upošteval naročnino? al kaj si hotel s tem pokazat?
tak račun kot če bi klical za tolk pa tolk. če kličete precej ter veliko v tuja omrežja ni tako poceni kot se zdi. 0,16 €/min je glede na druge operaterje kar precejšnje. Ko prekoračiš zakupljene minute ti se račun močno poveča (npr. 100 minut => 16 €).

treba prikazati tudi vse pasti, ki so lahko tukaj. kot naprimer bo nekdo vzel paket povezavi77 pa se pogovarja 100 minut vse na mesec. ljudem je potrebno prikazati kakšno je dejansko stanj, ne da se nekaj na lepe oči pomenimo. in se pogovarjamo ja to je pa "verjetno" najcenejše. Vsak argument je treba dokazati s dokazi. nekateri govorijo tisto je najcenejše, tisto najdražje in veliko je napačnih informacij.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Kaj se ni šele danes dobilo sms-a zjutraj, da je storitev vključena? Je pa res, da se ni dalo vedit ja.
bonk.gif

en3rgie

Pripravnik
16. okt 2007
147
0
16
Jst [censored] pa prejšni teden prešaltu iz mobitela na simobil - paket zame5 za 60€, tle pa skor tolk dobim za 15€ - katastrofa!!!

en3rgie

Pripravnik
16. okt 2007
147
0
16
Tolk časa sm pr mobitelu plačvou drage, predrage cene pa sm vstraju. Ko sm se končno opogumil za prestop, bom zdj pa tle plačvou drage, predrage cene. Sj to drgač nebi bil jst :D

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Saj če nisi kupil subvencioniranega tel. aparata, potem greš lahko brez plačil kazni nazaj na Mobitel. Vseeno pa 5zame vključuje 1000xS!, 1000xM@ / Tuš, 1000xstacionarni, medtem ko na Džabest dobiš samo 1000xM@, 200xS!/Tuš/stacionarni.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Saj če nisi kupil subvencioniranega tel. aparata, potem greš lahko brez plačil kazni nazaj na Mobitel.
Če pa si, pa lahko aparat probaš komu prodati...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Je že zdaj, dvomim pa, da bo povsem enako kot za mladce. Tudi pri Simobilu mladci plačajo manj kot starci.